x

na objavu reagovale brena i karleuša

Nina Badrić nakon novih mjera u Hrvatskoj: Pjevat ćemo pod tušem do daljnjeg!

Hrvatska je od sinoć ponovo u lockdownu i uvedene su nove mjere kako bi se suzbilo širenje koronavirusa. Ova odluka izazvala je negodovanje kod mnogih ljudi, pa tako i kod brojnih pjevača koji će do daljnjeg moći samo zamišljati povratak na scenu.

Jedna od njih je i popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić koja se nakon uvedenih mjera oglasila na svom Instagram profilu i poručila da je najvažnije ne klonuti duhom. Za pjevanje, kaže, uvijek ima načina...

"Pjevat ćemo pod tušem do daljnjeg, samo da smo zdravi i živi i da nam je duh uvijek pozitivan. Čuvajte se i pazite se. Proći će i ovo", poručila je Badrić uz arhivsku fotografiju iz kupatila.


Njena poruka je izazvala veliku pažnju pratilaca, pa su joj se u komentarima javile i kolegice s estrade, Lepa Brena koja joj je poslala srce te srbijanska pjevačica Jelena Karleuša.

Podsjetimo, Badrić jedna je od prvih pjevačica na regionalnoj sceni koja je još prije nekoliko mjeseci upozorila na probleme s kojima se pjevači susreću zbog pandemije koronavirusa.


U julu se videoporukom obratila političarima i zamolila ih da omoguće rad njoj i njenim kolegama muzičarima jer o njihovim nastupima ovise mnogi.

"Moje pjesme i moj posao nisam samo ja. Moje pjesme čini najmanje 15, ako ne i više ljudi koji sa mnom učestvuju u stvaranju moje karijere od prvog dana. Molim ministarstvo da se očituje po pitanju nas muzičara i da nam otvori mogućnost da ponovo počnemo raditi", kazala je u julu Badrić.

.

.

.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.