x

SPREMA SE SLAVLJE U DOMU ĐOGANIJEVIH

Nina Đogani slavi punoljetstvo, već je full dotjerana, a evo šta je promijenila na sebi!

Nina Đogani, kćerka Anabele Atijasa i Gagija Đoganija, puni osamnaest godina, a večeras se pravi gala žurku, a specijalno za to je riješila da se full sredi i izgleda nikad bolje.

Luna je na svom instagram profilu nagovijestila da će danas biti održana proslava, pa je tom prilikom napisala.

- O moj Bože, kakva ljepotica... Sutra već 18 - napisala je Luna.


Nina je odlučila da zablista na žurki, pa je za tu priliku stavila plava sočiva, a kako kaže, stavljala ih je tri sata pa je zbog toga uplakana i otečena na fotografiji koju je objavila na mrežama.

Podsjetimo, Nina je nedavno otvoreno pričala o posjetama solarijumu u želji za tamnijim tenom.


- To je trenutak kada se ljudi hvataju za svaku moguću stvar na tebi onda kada nemaju šta drugo da ti zamjere. Ljudima smeta što idem u solarijum, a to radi svaka druga osoba na ovom svijetu. Možda i ja nekad pretjeram u tome, pa se povremeno ni meni ne dopadne koliko tamna izađem iz solarijuma - ispričala je ona tad.


- Ponekad ostanem više minuta nego što treba u solarijumu i kad se, poslije tretmana, ugledam u ogledalu začudim se, pa onda i sama pričam ljudima da sam previše crna. Tada nekoliko dana ne idem u solarijum i onda mi spadne taj ten. Ja samo želim da imam lijep ten, to je sve. Ja, inače, imam taman ten. Tamnoputa sam, ali je moj prirodni ten opao zbog imuniteta. Sada imam malo bjelji ten, pa zato idem u solarijum. Volim da budem crna, to mi ljepše izgleda - dodala je Đoganijeva tom prilikom za "Hype".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.