x

Nisam bila na svadbi! Ceci neka je sa srećom i snajka i dijete! Goca Božinovska otvorila dušu: Pjevačica je i suzu pustila!

Dok se njen sin Mirko Šijan u pratnji djevojke veselio sa Bogdanom i Veljkom na svadbi decenije, pjevačica Goca Božinovska, kako se navodi, nije bila pozvana. Ona je tim povodom objasnila da zna kako je bilo Ceci dok je ženila sina bez njegovog oca, te da je u mislima bila uz svoju koleginicu, ali da poziv zapravo nije ni očekivala.

"Mirko je bio na svadbi sa svojom djevojkom, zvao ga je Veljko. Ceca je zvala svoje najbliže prijatelje. Cecu obožavam i volim, nek' joj je sa srećom i snaja i dijete. Radujem se kao da se meni dešava. Ja sam taj dan gledala svadbu i na svaku riječ saučestvovala u njenoj muci. Znam kako je njoj, jer nije lako ženiti sina, ni udavati kćerku, kada nema oca pored. Znam kako je bilo Ceci. Ona ima veliki krug prijatelja da ona nije mogla da smjesti cijelu estradu. Koliko je dobar čovjek ona bi sigurno zvala cijelu estradu, ali je to prosto nemoguće fizički da izvede. Radovala sam se i plakala od radosti", otvorila je dušu Goca.


Pjevačica je zatim otkrila i da se Ražnatovićevom ne druži i da nije očekivala da je zove na svadbu svog sina.

"Ne družimo se, popijemo kafu jednom u 100 godina. Nismo mi sad, da ja idem svaki čas kod nje, niti da znam gdje se kreće. Čujemo se ovako i preko djece i nekada zbog nečega, ali nismo mi sad nerazdvojne i da ja treba tu da budem. Nisam ni očekivala da me zove. Pravila sam i ja svoja slavlja, pa nisam zvala mnogo ljudi koji su mi još bliži. Svako ima neki uži krug svojih velikih prijatelja koje treba da zove. Radovala sam se svadbi i njenom veselju, srce mi je bilo ispunjeno kao da je bila svadba mom sinu", naglasila je Goca. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao neki vic, a drugi su rekli da je nemoguće. Ja sam Ruža Tomašić iz šibenskog kraja (Hrvatska). Sretno sam oženjen s dvoje djece i prekrasnom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla dobro brinuti o sebi i obitelji. nju i moju djecu u to određeno vrijeme. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. Pokušavam poslati SMS poruku svojoj ženi, ali ona me sprečava da razgovaram s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i njezinom obitelji, ali još uvijek znam da bi mi netko mogao pomoći i poslao sam zahtjev kasnije tolikim tvrtkama, ali još uvijek me ne zovu, dok ne dođe vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti , Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće, a on mi je pričao o velikom čovjeku koji mu je pomogao da se dobro zaposli u tvrtki Coca-cola i rekao mi je svoj šarmer, ali ja sam osoba koja nikad ne vjeruje u čaroliju, ali odlučio sam je pokušati i Drosagiede me uputio i pokazao mi što da radim u ova tri dana ručka čarolija. Slijedim sve upute i radim ono što je tražio od mene da učinim dobro. Drosagiede osigurava da je sve dobro prošlo i supruga bi me ponovno vidjela nakon divnog djela Drosagiede. Supruga me zove nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj stvarno nedostaje, a naša djeca i moja supruga dođu kući. I nakon dva dana kad mi je tvrtka poslala zahvalno pismo, sada sam uzorni menadžer tvrtke ovdje u SAD-u. Savjetujem da ako imate problema pošaljite poruku na ovaj e-mail: [email protected] ili WhatsApp na +2349014523836 ili Viber na +2349014523836 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmi stvari zdravo za gotovo i oduzet će ti se. Želim vam najbolje.