x

Ništa im nije sveto: Đoganijevi napravili skandal tokom proslave Bajrama! Haos i svađa na najsvetiji praznik!

Danas se u Zadruzi slavio Bajram, a zadrugari su čestitali praznik porodicama i prijateljima. Slavlje je organizovano budući da Bajram slave zadrugari Mensur, Ermina i Edis. Luna Đogani pročitala je čestitku Nine Đogani.  

- Tata, srećan Bajram, seti se koliko te porodica voli. Nikome ne vjeruj, tamo ti niko nije prijatelj. jedva čekam da izađeš, volim te beskonačno, ti si jedan jedini - pročitala je Luna Nininu čestitku, a zatim i čestitku Đoleta Đoganija.


- Dragi brate, prije svega Bajram šerif mubarek olsun. Okrenite se ljudima sa kojima trenutno živite, pružite im ruku pomirenja. Svako griješi. Poštuj njihov razlog. Kad ti je teško, slobodno plači. Budi oslonac svojima, mislim na Lunu i Anabelu, oni su tvoji. Samo budi tu i ćuti i izdigni se iznad toga. Nije da te ne vole, nego traže pomoć od tebe. Ljudi viču kada su srca daleko. Znaš onu tatinu priču. Voli ih na tvoj način. Več četiri godine si čist kao planinski izvor. Tvoj brat Đole - pročitala je Luna pismo.


- Porodico moja, jedva čekam da vas vidim sve. Skupite se, kao za svaki Bajram, nedostajete mi puno, znači mi ovo pismo. Kao i svako koje ti pošalješ - poručio je Gagi.

Luna je krenula da čita i čestitku Nađe Đogani, koja je odmah izazvala haos kod Anabele Atijas.

- Divno što šalješ poruku da se skloni od majke. Vidjećemo se nas dvije na sudu - rekla je Anabela, nakon čega je izbila opšta svađa. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.