x

Njima neka služi na čast: Srpski pjevač ima dva poznata i jednog vanbračnog sina!

Njegove sinove svi znate, ali vanbračni sin odrasta daleko od javnosti. Život piše romane, a tako je bilo i u slučaju Marinka Rokvića.

Naime, malo ko zna da je Marinko Rokvić, prije nego što je uplovio u ljubav sa suprugom Slavicom sa kojom ima dvojicu sinova, uspješne pjevače, Marka i Nikolu, bio u vanbračnoj zajednici sa izvijesnom Milom sa kojom ima sina Darija, piše Blic.

Iako nisu bili u braku, rodilo se dijete kao plod ljubavi. Srpski pjevač je priznao sina. Dario danas živi u Kanadi i otac je dvojice sinova.


- Ja sam imao super djetinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvijek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine – rekao je Dario u jednom intervjuu.


On je objasnio i da mu je krivo što nije bliži sa polubraćom – Markom i Nikolom.

- Moja mama je divna žena i uvijek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Volio bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo – ispričao je Dario.

A Marinko Rokvić je jedan od rijetkih koji je priznao vanbračnog sina i ugalvnom mu kažu “svaka čast” i da je to nešto “najnormalnije”, a drugima da služi na čast što svoju djecu ne priznaju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.