x

razlog kriminala

Novi detalji: Otkriven razlog zbog čega je Romana krala novac u Australiji!

Romana Panić, koja je sa agentom za nekretnine Filipom Mrkajićem osuđena  zbog korištenja sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankome, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice, prije dvije godine zapala je u velike dugove, kako pišu srpski mediji.

Pošto je navika da živi na visokoj nozi, a nije imala posla kao prije nekoliko godina, pjevačica je bila prinuđena da pozajmi novac od nekoliko moćnih prijatelja, i napravila dogovor oko isplaćivanja pozajmice u ratama, govori prijatelj blizak pjevačici za medije.

Poznata Banjalučanka navodno je tada živjela u ubjeđenju da će doći do većeg novca i obogatiti se jer je bliskim prijateljima često govorila da mora za započne još neki biznis pored pjevanja i tezgarenja po klubovima.


– Da nam je neko pričao da će Romana dozvoliti sebi i upustiti se u mutne radnje niko ne bi povjerovao. Dosta vremena smo provodili s njom i znamo da nikad nije bila iz te priče. Uvijek je vesela, raspoložena, pa čak i kad je u ljubavi bila razočarana. Umjela je da se nosi sa problemima. Međutim, čovjeku uvijek mogu pasti na pamet neke stvari, kao konkretno ova što je njoj pala oko pljačke – govori dalje Romanin prijatelj, koji je insistirao da ostane anoniman.

On je objasnio i kada su počeli pjevačicini finansijski problemi.


– Sve je počelo od kupovine stana. Mnogo se založila za tu nekretninu jer je navikla sve sama da plaća i uvijek je bila džek u društvu. Makar se i pomučila, ali nije imala sponzore, niti ljude koji su joj davali novac. Pretpostavljam da zbog toga i jeste sad u problemima. Tada je pozajmila novac, pa vratila, da bi se kasnije opet zadužila i teško da je tek tako mogla da izađe iz dugova. Sa jednim momkom dogovorila se da uzme novac pod kamatu, pa mu je mjesečno isplaćivala ratu, a nekad je davala i dio glavnice. On je bio tolerantan prema njoj, ne znam zbog čega se onda upustila u kriminal. I dalje niko iz okruženja ne može da povjeruje u to.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.