x

Objekat u ulici Koševo nije jedini: Tokom noći su oštećena tri izloga “Manja” pekare u Sarajevu

Tokom noći sa petka na subotu u Sarajevu su oštećena tri objekta "Manja" pekara, saopšteno je za N1 iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Kako su naveli iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, objekat “Manja” pekara u ulici Koševo u centru Sarajeva nije jedini koji je oštećen tokom noći.

Dok su u izlogu pekare na ovoj lokaciji razbijena stakla, portal je razbijen i na objektu u sarajevskom naselju Dobrinja, a u Novom Sarajevu objekat je oštećen farbom.

NAJČITANIJA VIJEST:

Raza iz Cazina čestitala Dan org*zma: Želim da me trehneš u špajzu..

Treba napomenuti da je objekat pekare “Manja” u naselju Hrasno i prije dva dana posut crvenom farbom.

Ovakva dešavanja uslijedila su nakon ponovnih spornih komentara vlasnika pekare, Saše Trivića.

On se, naime, nedavno na društvenoj mreži ‘X’, osvrnuo na žestoke reakcije opozicije u Srbiji na veliki broj glasača iz Republike Srpske na izborima u Beogradu.

“Poslije ovakve pljuvačine po nama Srbima iz BiH opozicija je zaslužila da svi uzmemo državljanstva i da svi organizovano glasamo protiv njih”, napisao je Trivić.

U raspravu se zatim uključila jedna korisnica X-a koja je napisala: “Da li to hoćete da u Srbiji napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći.”

NAJČITANIJA VIJEST:

Nisam jela da bih njega hranila" Mahira Ahmiš napisala pjesmu o svom životu i poručila da nikog nije povrijedila SVOJIM NOVIM BRAKOM

Trivić joj je zatim odgovorio gnusnim komentarom: “U Srebrenici smo treninrali za vas, spremite se!”

Trivić koji je vlasnik pekara Manja i preduzeća Krajina Klas i ranije je izazivao žestoke reakcije svojim uvrijedljivim, nepromišljenim i nacionalističkim komentarima na društvenim mrežama.

Trivić se nakon svih izjava izvinio, a to je učinio i ovaj put.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

N1

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.