x

afera vanbračni sin se nastavlja

Obrt u drami decenije: Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu, Mirjana može završiti u zatvoru, Devin očajan!

Miroslav Ilić, Mirjana i Devin Antonović akteri su dugogodišnje priče koja se tiče priznavanja očinstva od strane legendarnog pjevača. Ilićeva nekadašnja ljubavnica iz Amerike godinama želi da dokaže da je njen jedinac i Miroslavov sin.

Ona je u tom uspjela, barem pravnim putem, ali je onda ta presuda ukinuta. Mirjana je izjavila da će njen sin i ona početi iznova da se sude sa Miroslavom, te da se neće predati, a njen advokat Vilijam Paspalovski otkrio je šta ih sada čeka.

– Presuda je, kao što znate, ukinuta i predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovni postupak. Suđenje će se nastaviti, formalno bi trebalo da krene ispočetka, ali to tako ne funkcioniše – priča Vilijam.


– Ne smijem da otkrivam detalje, ali Apelacioni sud je ukinuo presudu i dao određene instrukcije prvostepenom sudu šta bi trebao da radi.

Folkerova bivša ljubavnica je, u izjavi koju je dala kada je saznala da je presuda ukinuta, rekla da će njen sin, uz njenu podršku, predati ovaj slučaj i Međunarodnom sudu te da će suđenje Miroslava Ilića i Mirjane Anotnović biti nastavljeno u inostranstvu. Njen advokat je otkrio šta je ona tačno mislila i šta mogu da postignu ovim potezom.


– Ukoliko je neko nezadovoljan postupkom pred našim sudom, on može da pokrene postupak pred Međunarodnim sudom. Teoretski se i takve stvari dešavaju, ako se dobro sjećam tako nešto se desilo i sa Kebom. Mada, koliko sam čuo, u posljednje vrijeme je sud preopterećen i odbijaju sve, ne znam da li je to tačno, takva priča postoji– priča Paspalovski i dalje ističe da smatra da bi ovaj slučaj trebalo prvo da se riješi kod nas, da se iskoriste svi pravni lijekovi, pa ako bude potrebe, da se traži dalje.


Međutim ovdje nije kraj agoniji kroz koju prolaze Mirjana i Devin. Naime, Miroslav je sada tužio bivšu ljubav za proganjanje i za krivično djelo povrede tajne postupka, a tim povodom se sada oglasila Mirjana Antonović.

– U pitanju je krivična prijava protiv mene za krivično djelo povrede tajne postupka. Ja nisam smjela ništa da prenosim u medijima što se dešavalo. Za to slijedi kazna od godinu dana i nije baš prijatno. Ja sam se ipak pridržavala svega što je sudija zahtijevala i kad su pregledali sudsku prijavu došli su do toga da je bez osnova i zato su je odbacili – kaže Antonović i dodaje da ovo nije prvi puta da Ilić protiv nje podnosi tužbe:


– Prvo me je tužio za proganjanje. To je glupost velika. Žena koja živi 7000 kilometara daleko od njega da ga proganja. Mene proganjaju svaki dan. Pritisnem blok i nema više proganjanja. Ovo drugo tužba je ipak opasnija.

Mirjana je istakla da je sve ovo Devinu jako teško palo.

– Ovo je očigledno sistematski pritisak na majku da bi sin odustao od tužbe. To je i manipulacija suda i zakona. Njemu je sve ovo jako teško palo. Pogotovo što postoji mogućnost da njegova majka ni kriva ni dužna završi u zatvoru. A smeta mi i ovo ometanje svih ovih šarlatana koji pričaju o meni po novinama. To je sve taktika kako bi slomio Devina, a to mu neće upaliti – rekla je za Kurir.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Ekskluziv.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.