x

Oca čuvaju da se ne ubije, trudnu majku paze da ne izgubi bebu: Tužan čin dječaka iz Medveđe zavio porodicu u crno!

Nikola Marković (12), koji je u ponedjeljak uveče izvršio samoubistvo iz očevog pištolja u selu Negosavlje, sahranjen je juče u 13 časova na lokalnom groblju. Posljednjem oproštaju od tragično preminulog mališana prisustvovalo je cijelo selo, kao i prijatelji i porodica.

- Ne pamtimo da se takvo samoubistvo ovdje ikada desilo! Cijelo selo zavijeno je u crno - rekao je za medije Dragi Filipović, predsjednik mjesne zajednice Medveđa, i istakao da se dječakovi roditelji nalaze u veoma lošem stanju i da ne mogu da vjeruju da se takva tragedija dogodila.


- Majka je u sedmom mjesecu trudnoće. Ljekari su cijele noći bili uz nju jer se plaše da ne ostane i bez nerođene bebe. Policija je isto dežurala kod njihove kuće u strahu da otac možda ne naudi sebi. Užas, užas, kakva je tragedija zadesila porodicu - kazao je Filipović.


Da podsjetimo, mali Nikola je u oproštajnom pismu napisao da se ubio zbog loših ocjena na polugodištu, ali i zato što više nije mogao da trpi kritike roditelja. On je u momentu samoubistva bio sam u kući, a obio je ormar u kome je otac držao oružje, koje legalno posjeduje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.