x

PRAVI IZBOR

Očigledni znakovi da ste savršen par

Ponosni ste i želite da pokažete partnera, umjesto da neprestano tražite izgovore zašto se nije pojavio na dogovorenom ručku


Čak i kada ste ludo zaljubljeni u nekoga, teško je znati da li je baš on onaj pravi i šta ćete za njega osećati za godinu ili 10 godina. Odluka da se obavežete je lična i svako ima drugačije kriterijume.

Otkrivate mu stvari koje nikome niste rekli

Pri tome se ne misli na ‘iskrenost’ nakon koje čašice vina previše, već na želju da mu otkrijete intimne detalje iz svog života. To je znak da mu vjerujete, što je važna komponenta za uspješnu dugoročnu vezu.

Dopuštate da vas vidi u trenucima slabosti

Lako je biti srećan s nekim kada vam u životu cvjetaju ruže. Ali, šta kada vam baš i ne ide sve od ruke? Imate li potrebu da vidite svog partnera nakon što vam je odbijena povišica ili vam je uginuo ljubimac ili ste naprosto imali loš dan? Partner bi vam u takvim situacijama trebao da bude utjeha, a ne teret.

Poštujete ga

Ne želite da ga promijenite. Možda ima sitnica koje vas iritiraju poput njegove omiljene i poderane majice ili gledanja crtanih filmova subotom ujutro, ali vam se sviđa takav kakav jeste.

Želite da ga upoznate s roditeljima

Ponosni ste i želite da ga pokažete, umjesto da neprestano tražite izgovore zašto se nije pojavio na dogovorenom ručku.

Možete da zamislite zajedničku budućnost

Ne morate da vježbate potpis njegovog prezimena uz svoje ime, ali odlutate li katkad u mislima u zajedničku budućnost? Nije li ta budućnost čudesna?

Ne plašite se da iznesete mišljenje koje se razlikuje od njegovog

Znate da će vas saslušati iako se ne slažete s njim u mišljenju. Shvatiće vas ozbiljno iako misli da niste u pravu.

Smijete se kada ste zajedno

Smijeh je jedan od najjednostavnijih životnih užitaka.

Nevjerovatno vas privlači

Fizička privlačnost je važan element u svakoj zdravoj vezi. Ako on nije klasičan primjer ljepotana kakav vas je inače privlačio, a ipak vas privlači, to je samo dodatni znak da je onaj pravi.

Osjećate se baš dobro pored njega

Ne mislite da morate da pazite šta govorite, niste nesigurni ni puni straha.

Niste previše ljubomorni

Ne dižete paniku kada izađe s prijateljima ili čak prijateljicama.

Uz njega ste bolja osoba

On na vas djeluje tako da se osjećate pametnom, duhovitom, lijepom i kreativnom. Osjećate kao da se međusobno nadopunjujete i da iz vas izvlači ono najbolje.

On vas jednostavno razumije

On je tako jednostavan. Osjećate da razumije neki iskonski dio vas koji ne možete da objasnite. To je topao, ugodan osjećaj i treba da postoji među ljudima koji namjeravaju da se vjenčaju.

(avaz.ba)


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).