x

Od ovoga se ne trepće: JK i Milica Pavlović u istom kadru i performans za pamćenje! Puca ekran! (Video)

Jelena Karleuša je u nedjelju uveče održala lajv koncert, koji se prenosio putem YouBox aplikacije, a sve je prštalo od spektakularnih prizora. JK je pokazala da može rame uz rame sa svjetskom scenom, a pjevačica je publici priredila brojna iznenađenja. Nakon grupe "Hurricane", na sceni joj se pridružila atraktivna Zvezda Granda Milica Pavlović. "S.ksi senorita", a potom i "Ludača" u zajedničkom izvođenju njih dvije su prizori koji će ostati upamćeni na našoj šoubiz sceni.


Jelena Karleuša je večerašnjim koncert pokazala zašto je osoba koja na našu scenu donosi svijet. Spektakularni koncert je obilovao fantastičnim prizorima, a momenat koji je dodatno sve zakovao za ekrane jeste pojavljivanje Milice Pavlović kao specijalne gošće.


I jedna i druga ulažu u svoje nastupe i performanse, a i mnogi godinama pišu kako njih dvije trebaju napraviti duet, te je tako došlo njihovih pet minuta. JK i Milica u jednom kadru je bilo previše vruće za gledanje. Ekrani pucaju kada se ovakve energije spoje, a one su u duetu zapjevale prvo Milicin hit S.ksi senorita, a potom i Jelenin "Ludača". 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.