x

Održan finalni kasting Miss Yu kompanije!

Košutnjak je bio najljepši dio grada. Nakon dvije godine pauze i neumornog rada putem online komunikacije i pripremanja djevojaka, kompanija Miss Yu jedini zvanični organizator izbora Miss Srbije pod licencom Miss World predstavila je uži izbor od 33 izabrane djevojke u luksuznom restoranu Dragulj.

Djevojke koje će se "boriti" za tu prestižnu titulu koja je san većine djevojčica i postati zvanična Miss Srbije za Miss svijeta čiji slogan je "ljepota sa smislom".

Buduće takmičarke upravo sadrže taj smisao i pokazale su koliko su obrazovane, talentovane, humane. Među njima ima i aktivnih sportistkinja, studentkinja, ekonomije, prava, IT, saobraćajnih i mašinskih inženjera., balerina... Veoma kompletne, sa puno samopouzdanja i izraženim personalitijem došle su iz cijele Srbije. U razgovoru sa njima svaka je sa ponosom predstavila grad iz kojeg dolazi.


Venera iz Niša je bila uzbuđena što će na finalnom izboru predstavljati svoj grad i ljepotu Niša. Valentina Petrović student psihologije dolazi iz Čačka i nije skrivala radost što je Čačak u finalu. Djevojke iz Šapca, Kruševca, Uba, Gornjeg Milanovca, Lajkovca, Novog Sada, Priboja, Vrnjačke Banje, Bečeja, Baca, Beograda itd.

Nakon proglašenja vlasnica i predsjednica kompanije Vesna De Vinča se zahvalila djevojkama i informisala prisutne da izbor nije bio lak, da se žiri odlučio na 33 djevojke, kako bi u nastavku strogih i napornih priprema odabrali 20 kandidatkinja.


- Pripreme počinju već od sutra. Kako smo društveno odgovorna kompanija pripreme će trajati u manjim grupama uz sve epidemiološke mjere i trajaće do kraja oktobra, kada je predviđeno održavanje zvaničnog izbora Miss Srbije. Uz praćenje zdravstvene situacije odluku kada i gdje ćemo održati izbor naknadno ćemo odrediti. Za sada znamo da će biti u posljednjoj nedjelji oktobra. Ovo vrijeme iskoristićemo da između ostalog uradimo fotografije i video spotove kandidatkinja na različitim turističkim destinacijama u zemlji - istakla je Vesna.


Vesna se osvrnula na 25 godina rada kompanije i 70 godina održavanja svjetskog izbora koji se ove godine održava 14. decembra u Portoriku. Na ovo takmičenje odlazi aktuelna Miss Andrijana Savić koja nam je kroz šalu rekla da je bar u nečemu posebna, a to je da titulu nosi dvije godine, jer zbog pandemije izbor prošle godine nije održan.


Aktuelna Miss je rekla da je proteklu godinu provela u završavanju fakultetskih obaveza, engleskog jezika, a da je posebno ponosna na činjenicu da je postala ambasador SOS dječijeg sela Srbije i time pozvala sve prisutne da posjete sajt SOS dječije selo i informišu se kako mogu pomoći djeci bez roditeljskog staranje. Posebno je kaže sretna što je njen grad Gornji Milanovac stao uz nju i podržava je i u odlasku na izbor Miss svijeta i u humanitarnom radu, kao što to čini u saradnji sa Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

Kao posebnu činjenicu čelnici Miss yu kompanije istakli su da i ove godine iz pomoć PMC fakultet za projektni menadžment inovacije i IT dodjeljuje stipendiju svim finalistkinjama. Do sada je  kompanija dodijelila 406 stipendija. Veče je završeno prigodnim koktelom, za tu priliku uz prisustvo mnogobrojnih javnih ličnosti i medija.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.