x

Oglasila se: Evo zašto je Tijana Ajfon napravila skandal na koncertu Nataše Bekvalac!

Prije dvije noći je održan spektakularan koncert Nataše Bekvalac u Areni, kom je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti.

Među njima se našla i starleta Tijana Ajfon, koja je napravila veliki skandal u toku trajanja koncerta.

Naime, Tijana je vikala na svoje prijatelje, koji su pokušavali da je smire, dok su je svi koji su se našli oko nje gledali u čudu i pitali se šta se događa. Ona je sada odlučila da otkrije svoju verziju priče.


- Vidite, došla sam pola sata prije koncerta i smjestila se na svoje mjesto. Neke ženetine su došle u 21:45 i one su počele da drame i da nas pomijeraju. Na osnovu njihovog izgleda vidi se da rade za 15 eura po noći i večeru iz fast fuda. Naravno, nisam željela da ćutim tim ženama koje liče da su došle iz neke selendre, jer sam platila svoje mjesto koje je bilo numerisano - rekla je Tijana, pa dodala:


- Neka od njih je u jednom trenutku pozvala obezbjeđenje i tada su oni izveli mene iz lože i počeli da ispituju. Bila sam bijesna i svašta sam rekla. Nisam se drala, urlikala... Bila sam šokirana koliko su bili neprofesionalni, da bi se na kraju ispostavilo da sam bila u pravu.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.