x

progovorila

Oglasila se i Suzana Jovanović povodom šok optužbi na račun Saše Popovića i Snežane Đurišić!

Danima već potresa skandalozna priča koja je direktno vezana za takmičenje "Zvezde Granda", odnosno za Sašu Popovića i Snežanu Đurišić.

Da vas podsjetimo, majka jednog od kandidata spomenutog takmičenja optužila je Snežanu Đurišić kako joj je direktno tražila novac, da bi njen sin prošao u drugi krug.

Strasti se i dalje ne smiruju, ali istina svakako ispliva na vidhelo, pa će tako biti i ovoga puta. Takmičenje "Zvezde Granda" decenijama ima svoj kredibilitet i ovako nešto se prvi put desilo.


Očigledno da mladi takmičari umjesto da budu zahvalni jer su dobili priliku da se predstave milionskom gledalištu, oni su sad okrenuli kontra priču i čim ne bude onako kako su oni zamislili počinju da se bavi raznoraznim izmišljotinama, ne bi li došli u centar pažnje.


Ovim povodom, ekskluzivno, prvi put se oglasila i supruga Saše Popovića, pjevačica Suzana Jovanović, koja je izjavila sljedeće:

- Kao prvo, hvala vam puno na podršci koja dolazi sa svih strana. Zahvalila bih se posebno voditelju Nenadu Škundriću i njegovoj medijskoj kući "TopMedija" koji mi je poslao poruku sadržine da su uvijek tu ako bilo šta zatreba.


Pravda će pobijediti, sve dok je Bog uz nas. Ne treba se bojati ovakvih što samo preko novina mlate praznu slamu iliti dezinformisanje šire javnosti. Čast i obraz ne mogu oduzeti mom Saletu nikad. Saša je uvijek prema svima bio korektan i uvijek će biti, zato što je dobar i pošten čovjek, završila je na kraju Suzana Jovanović. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.