x

Oglasio se bivši muž Dare Bubamare: Nakon što je objavila eksplicitni video, Milan dao svoj komentar!

Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog novog p**no-skandala u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić.

Kako su se pojavile glasine da je pjevačica njemu slala snimak na kojem pomoću d*lda demonstrira o*alni s*ks, on u ekskluzivnoj izjavi za Kurir poručuje da je s Darom i dalje samo u prijateljskim odnosima, te da on nema veze sa njenim novim eksplicitnim videom.

"Nemam veze s tim. Mi smo samo prijatelji i ja joj pomažem jer imamo dijete. Ona to vjerovatno radi iz marketinških razloga, tako da nemam šta da joj zamjerim", poručio je Kesić za Kurir, koji je s Darom bio zvanično u braku do 2017. godine, ali su se rastali ranije.


Milan tako dijeli mišljenje većine da je Dara namjerno u etar pustila p**no-snimak samo da bi se o njoj ponovo pisalo u medijima.

Inače, kada se prije nekoliko godina saznalo da se Dara i Milan rastaju, pojavila su se razna nagađanja zbog čega su donijeli tu odluku, a jedan je bio da biznismen iz Pariza nije želio više da trpi njeno provokativno ponašanje. On navodno nije želio da pređe preko njenih perverznih fotki koje su preplavile novine 2015. godine.


Popularna folkerka svaki put je nakon s*ks-afere javno stavljala do znanja da nema šta da krije, pa je i sada priznala preko društvenih mreža da je slučajno napravila skandal.

"Omaklo mi se. Jbg, stisnula pogrešno dugme! Malo sam vježbala. Nek smo svi živi i zdravi", poručila je Bubamara, koja se očigledno nije mnogo nasekirala zbog novih g*lih fotki.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.