x

ovako se pravda

Oglasio se Đorđe David poslije šok prepiski i skandala: Roker tvrdi da ga je kandidatkinja zvala, a u cijelu aferu upleo i njega!

Roker Đorđe David je slao neprimjerene poruke, snimke i fotografije kandidatkinji Zvezda Granda Mirjani Popović pokušavajući, kako tvrdi Popovićeva, da joj se udvara.

Mirjana se na ovo takmičenje prijavila ove godine putem onlajn konkursa, ali nije prošla u dalje takmičenje. David je, za jedne dnevne novine, istakao da članovi žirija prije svega ne znaju ko su kandidati koji se za takmičenje prijavljuju onlajn, a kamoli njihovo ime i prezime, te telefon ili naloge na društvenim mrežama.


- Ona mene jeste kontaktirala ali iz potpuno drugog razloga. U cijelu priču je upleten i prošlogodišnji kandidat Žarko Madžić, rekao je David i otkrio da su fotografije koje je poslala njegove lične koje je objavljivao na Instagram storiju.


- Bilo je to u maju kada je Žarko ispao. Šta će joj sve ovo sad, ova montaža, ova priča iz konteksta, nemam pojma zaista. Najprije ću provjeriti ime, prezime i lik jer sam dobio njen broj i nazvao sam je, međutim, glas i slika mi se ne podudaraju. Zvuči kao žena od 50 godina. Rekla mi je da je pogriješila, da nije imala namjeru za sve ovo, međutim, sada je gotovo, vidjećemo se na sudu sigurno. Izgleda da je sve ovo napravila da bi se njemu osvetila... - rekao je David.


Podsjetimo, Mirjana Popović je dostavila cijelu prepisku sa rokerom i članom žirija Đorđom Davidom.

- On je kontaktirao sa mnom preko Instagrama. Razgovarali smo o takmičenju, muzici, dao mi je svoj broj. Pitala sam ga za časove pjevanja. Ubrzo mi je slao fotografije, snimke gdje se nalazi i šta radi. Nije me zanimalo. Zahtijevao je da mu šaljem svoje, ja sam grubo odbila! Vidjela sam da njegovo ponašanje postaje vrlo bezobrazno, jer je umislio da je nešto bitan i važan. Konstantno mi je slao fotografije, neprimjerene poruke, video-snimke i glasovne poruke. Nije mi uopšte bilo jasno šta hoće! Burno sam reagovala. Rekla sam mu da nisam zainteresovana za takve stvari, po godinama može deda da mi bude. Ako mu je već do didi-miđi, neka traži žene od 50 plus, pa njima neka se javlja i šalje gluposti, a ne nama djeci - poručila je ona.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj supruzi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali ipak znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Alaba me uputio i pokazao mi što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr Alaba je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Alabe. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-mail na ovaj {[email protected]} ili mu WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......