x

Oglasio se Mladen Mijatović: Čuo sam se sa Deom, još je nisam vidio... Nadamo se najboljem !

BEOGRAD - Dugogodišnji novinar crne hronike Mladen Mijatović i partner teško povrijeđene TV voditeljke Dee Đurđević kratko je poslije jutrošnje stravične nesreće rekao da se čuo sa Deom.  

- Čuo sam se s njom, nismo se još vidjeli. Zaista moram da kažem da je policija odlično obavila posao, da ljekari isto to čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu - rekao je Mladen Mijatović.


Podsjetimo, mlada voditeljka Dea Đurđević teško je povrijeđena i ostala je bez ruke na mjestu jutrošnje teške saobraćajne nesreće, koja se oko 6 sati, dogodila ispred beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".


Deu je udario gradski autobus privatnog prevoznika koji se zakucao u učesnike stravičnog lančanog sudara u kojem su učestvovala dva autobusa i tri automobila. Kako saznajemo, voditeljka TV Pink Dea Đurđević je u teškom stanju prevezena na VMA pošto je ostala bez ruke na samom mjestu nesreće.


Naime, kada je prvo došlo do sudara putničkih vozila, vozači - jedna od njih bila je Dea, izašli su iz kola da provjere i utvrde štetu. Autobus je potom naletio na voditeljku koja je stajala na trotoaru, udario je i otkinuo joj ruku. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.