x

Ognjen Amidžić pijan vodio emisiju: Voditelj se opustio pred snimanje pa se ucirkao!

Poznati voditelj Ognjen Admižić pristao je da provjerimo da li govori istinu, pa je odgovarao na pitanja na "Blic poligrafu", te otkrio mnogo toga iz svoje intime.

Jedno od pitanja je bilo da li je ikada pijan vodio emisiju, a on je odgovorio potvrdno.

- Jesam. Ja volim da popijem nešto pred emisiju, vole i gosti. Mislim da je to zdrav način da se opustimo, pošto idemo uživo. Pod tim adrenalinom taj alkohol ispari. Ali nikad se ne popije više od jedne-dvije čašice. Nema šanse! Osim jednom, kada mi je emisija pala na slavu. Bili su pjevači, Nada Topčagić je vodila kolo, svi su donijeli piće, napili smo se i mi, publika, kamermani. Svi su bili pijani - prepričao je anegdotu voditelj, nakon što je priznao taj nestašluk, a poligraf odgovor prepoznao kao istinit.


Ipak, nije bio iskren kada je ispričao da ne prati pomno komentare muškaraca na Instagramu svoje supruge, kao i da sebe ne smatra za poželjnog muškarca. Takođe, nije bio iskren ni na pitanje da li je nekada lagao gledaoce kako bi zaštitio javne ličnosti koje dolaze kod njega u emisiju kako bi oprale grijehe u očima svih. Rekao je da to ne radi, ali je poligraf pokazao suprotno.

Ali je zato Amidžić priznao da je probao m.rihuanu.

- Nisam nikad probao dr.gu, osim m.rihuane na fakultetu. Ništa teže nikad, a i to zato što je ekipa s kojom sam studirao to konzumirala i onda mi je svejedno kad sjedim sa njima u sobi da li se pasivno ili aktivno naduvavam - ispričao je Ognjen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.