x

ČLANICA BANDE PINK PANTER

Olivera Ćirković se pojavila sa sinom na premijeri filma Toma: On je bio u vezi s poznatom pjevačicom!

Bivša članica organizovane kriminalne grupe Pink Panter Olivera Ćirković pojavila se na premijeri filma Toma sa sinom Nikolom Ćirkovićem, a nakon toga i na žurki u jednoj beogradskoj kafani.

Naime, ona je na premijeru došla u pratnji sina Nikole elegantno odjevena. Ona je bila u bijeloj košulji, dok je on za ovu priliku obukao odijelo.

Inače, Nikola Ćirković se bavi košarkom, baš kao i Olivera svojevremeno. On je raskinuo vezu sa pjevačicom Angelinom sa kojom je bio duže od dvije i po godine.


- Osvojio me je time što imamo lijepu komunikaciju, dobro se slažemo, on mi je prijatelj koji mi se sviđa i privlači me. Prije svega taj odnos, kao neko prijateljstvo. Razumijemo se, podržava me... - pričala je pjevačica svojevremeno za domaće medije.


- Imam sina koji je dobar, vezani smo jako, do 10 godine smo bili nerazdvojni i tu ne mogu sebe da objasnim. Ja sam njega povređivala kroz taj kriminal, ali uvijek u nadi, kao kockar, da ću da se izvadim iz te priče - pričala je bivša košarkašica svojevremeno.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.