x

PODJELA NASLJEDSTVA

Oliverova udovica na meti tviteraša: Ko si ti da rasprodaješ sinovljevo naslijeđe? Koristiš mrtvog muža!

Nakon što je Milena Popović, udovica ub.jenog Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative Srbija, demokratija i pravda, objavila da njegova rodbina rasprodaje porodičnu imovinu u Dečanima za oko milion eura Albancima, te da je iz tog procesa nezakonito isključen njihov sin Bogdan (11) zbog čega će pokrenuti pravni postupak, brojni Tviteraši su osuli drvlje i kamenje po njoj. Da sve bude gore, mnogima je zasmetala čak i njena najava da je novac ne interesuje, već da će dio imanja koji pripada Bogdanu pokloniti manastiru Dečani.

- Bogdan neće prodavati dio koji mu podjelom pripada. Svoj komad zemlje pokloniće manastiru Dečani, gdje je kršten 2011 - napisala je ona na svom Tviter nalogu.

Uslijedili su masovne uvrede Tviteraša, pa je tako jedan pod nadimkom sveznalica007 napisao:


- Odakle ti pravo da ti tvrdiš šta će Bogdan uraditi sa zemljom koju je naslijedio od očeve familije? To vam je od vođe da kupite jeftine poene na račun djece! Od tebe se nije ništa drugo ni očekivalo. Ti si svoj zadatak obavila. Sad glođi državni budžet za svoju "nevinost" i smrdi!


Ni ostali nisu bili manje surovi.

- Plače onaj sto u "Šaru" gdje ste pili kafu zajedno. Od njih se makar nadao… - napisao je Tviteraš pod nadimkom Prokleta AVlija.


- Aj ti malo u Prištinu i daš iskaz tužilaštvu o tome šta znaš o ub.stvu. Tako ćeš najbolje pomoći svom djetetu, kad si već toliko humana. Uličarski fazoni, ne može bez lažunjanja i manipulacija. Samo još da je prozovu srpska majka i eto projekat očigledan?? - napisao je izvjesni Petar Marković.


Tviteraš Petar Martinović otišao je predaleko u uvredama.

- Poseban soj pros..tutke - pored svog tijela, prodaje i pokojnog partnera, njegovu porodicu, dijete,... - napisao je on.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.