x

razočarani

Olja i Keba u očajnom stanju: Ono što im je sin priredio slomilo bi svakog roditelja!

Igor Kojić i glumica Teodora Bjelica, poslije višemjesečne ljubavi raskinuli su vezu i prekinuli svaki kontakt. Iako su, kako piše Star, zakazali svadbu za novembar, do nje, nažalost, neće doći. A, Teodora je raskinula s Igorom, jer im se, navodno, stavovi u mnogo čemu ne podudaraju.

– Igoru nije svejedno, žao mu je zbog Teodorine odluke, nije to očekivao jer su zakazivali vjenčanje. Zbog nje se odselio iz porodične kuće, a sada se pakuje i vraća kod roditelja. Kada je saopštio Kebi da svadbe neće biti i da je Teodora s njim raskinula, on je prvo bio u šoku i mislio da se Igor šali s njim. Kada je shvatio da nije šala, rekao mu je da je bolje da se to sada desilo, nego da je opet kao sa Severinom pravio svadbu a onda nakon nekoliko mjeseci da dođe do razvoda.


– Keba i Olja od početka nisu podržavali tu vezu, jer se njima nije svidjelo što se glumica za skida bez problema zbog uloge. Međutim, vidjeli su da se Igor zaljubio i ćutali su, šta će, podržavali su ga i kada je rekao da će da se ženi. Sada djeluje da su srećni što je na vrijeme došlo do raskida i što svadbe neće biti – rekao je izvor blizak Kebi za Stars.


Sin Dragana Kojića Kebe je poslije razvoda od hrvatske pjevačice utjehu pronašao u obilasku manastira, dok ga roditelji sada savjetuju da na neko vrijeme ode kod sestre u Ameriku.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.