x

Operacija za nekoliko sati! Staniju uskoro hitno operišu u Americi, a jedna stvar joj u ovim momentima najteže pada!

Stanija Dobrojević je u srijedu, 10. oktobra, napustila "Zadrugu" zbog zdravstvenih problema. Podsjetimo, srpska s*ks-bomba je nakon odlaska iz rijalitija krenula put Sjedinjenih Američkih Država, gdje će biti podvrgnuta hirurškom zahvatu.

Kako Telegraf.rs saznaje, operacija je zakazana, a Stanija će biti operisana u privatnoj klinici u kojoj je ranije radila analize. Ono što Dobrojevićevoj najteže pada jeste da niko od članova njene porodice nije mogao da otputuje sa njom zbog vize. Međutim, Stanija će u Americi imati podršku nekoliko prijatelja.


Tim povodom, kontaktirali smo PR menadžerku Stanije Dobrojević, koji nam je potvrdila da će ona biti operisana.


- Tačno je da Stanija  ima operaciju, i to je sve sto mogu da kažem! Ona ne želi da je iko sažaljeva zbog zdravstvenog problema. Ona je jaka, nosi se sa svakim problemom sama, i samo želi da to sve prođe u najboljem redu i da se u Zadrugu vrati kao da se ništa nije desilo, jača nego ikad! A koliko je u svemu ovome sama govori činjenica da čak i njena porodica ne može fizički da budu uz nju jer nisu za tako kratko vrijeme mogli da dobiju vizu, ali su svakako non-stop na vezi sa njom. Mada nije ona tamo skroz sama, ima svoj život i krug prijatelja koji su uz nju samo ih ona nikad ne eksponira u javnosti a oni joj pomažu u svemu - navodi se u izjavi za Telegraf.rs.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.