x

pogledajte kako joj sada izgleda lice

Operisala je ono što je narod kod nje najviše volio: Rada Manojlović promijenila lični opis kod hirurga!

Prirodan izgled Rade Manojlović nešto je po čemu je pjevačica prepoznatljiva otkako je kao veoma mlada uplovila u svet estrade. Ona godinama izgleda isto i za razliku od brojnih koleginica koje često posjećuju klinike za uljepšavanje, Rada se više posvetila kućnoj njezi. 

Ostala je dosljedna sebi i nije podlegla trendovima savremene ljepote kojima je u današnje vrijeme sve teže odoleti te je zbog toga nailazila mahom na pozitivne komentare.

Pored raskošnog glasa kojim je brojnu publiku osvojila kada se pojavila u "Zvezdama Granda", njena vitka linija, duge noge i bujna kosa bile su samo neke od stavki zbog kojih je dobijala pohvale, a jedino što joj se moglo zamjeriti bili su nepravilno raspoređeni zubi koje je sredila ubrzo nakon završetka takmičenja.


Godine su prolazile, a popularna pjevačica osim osmijeha i boje kose, ništa drastičnije nije mijenjala, međutim najnovija fotografija koju je objavila na Instagramu dovela je u pitanje prirodan izgled Rade Manojlović, budući da na istoj gotovo ne liči na sebe.


Primjetna je, naime, velika promjena, usne su joj punije, jagodice podignutije, a kosa potpuno plava, pa se nametnulo pitanje da li se i Rada prepustila vještim rukama estetičara ili je u njenom slučaju tajna u profesionalnom make up-u koji je ovog puta učinio da izgleda potpuno neprepoznatljivo.

Bilo kako bilo, promjena i novi izgled Rade Manojlović naišao je na lijepe komentare, a isti su pohvalile i njene koleginice Dragana Mirković i Tanja Savić kojima se pevačicino izdanje veoma dopalo.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.