x

Osmomartovska atmosfera u punom Grand Centru Ilidža!

U subotu, 08. marta posjetili smo jedan od najpopularnijih i najprometnijih tržnih centara - Grand Centar u sarajevskoj Ilidži. Međunarodni dan žena je u Grand Centru koji nudi obilje sadržaja protekao uistinu veselo. Bila je ovo idealna prilika da se posjeti Grand Centar, ne samo za dame, koje su odlučile potražiti dašak mira, već i za muškarce, koji su tamo pronašli kutak za sebe. Inače, ovaj nadaleko poznati Tržni centar posjeduje prodavnice prestižnih brendova, dok je koncept poznat onima koji su bili u prilici da borave u inostranstvu. Osmomartovska atmosfera u Grand Centru je itekako za svaku pohvalu, jer osim što je bilo dosta posjetioca, tu su bile brojne pogodnosti i zanimljivi sadržaji, pa su svi mogli pronaći mjesto za sebe, neovisno na spol i godišnju dob. Više o Grand Centru možete pogledati na: http://grandcentar.ba/

Grand Centar

Butmirska cesta 14 Ilidža 71210

033 629-020

Grand Centar je izgrađen 2009. godine. Njegova ukupna površina iznosi  13.919 m2 i ima 3 etaže (-1,0 i 1). Garaža, izgrađena na 8000 m2 ima 380 parking mjesta,koji su namijenjeni za posjetioce. Ovaj centar,koji je spoj stambenog,poslovnog i trgovačkog ambijenta, nastao je kao projekat tri velike kompanije: ANS DRIVE, UNIPROMET i EGW.

Trgovački dio, koji se prostire na površini od 10.700 m2, uključuje 41 poslovni prostor,ljetnu baštu i terasu Only One. U poslovnim prostorima su smještene prodavnice prestižnih brendova, poznatih svjetskih, ali i domaćih marki: Intersport,  Modiana, Beautique, DM drogerie martimex, Bellisima, N Sport, Primasport, Astra, Planika, Šimecki, Office shoes, Tiffany, Granoff, Sportlife, Deichmann, Cotton Clab, Moda M&nč, Sarajevotekstil, Or zlatar 74’, Exclusive change, Beko shop, Rem Product. Tu se ,također, nalaze hipermarket Mercator, restoran Only One, dječija igraona Zanzibar, solarijum Sun Beauty Light, frizerski salon Madonna, Aromacaffe, kao i autopraonica Rori.

Posebno se izdvaja neprikosnoveni solarijum Sunlight Beauty - najbolji na Balkanu, kao i Fitness Sunlight Run, koji svojim članovima iz dana u dan nude nove pogodnosti.

Stambeni objekat zauzima površinu od 10.244 m2 I nalazi se iznad Shopping centra. Na raspolaganju je 176 moderno opremljenih stanova,te parking koji broji  140 mjesta, od kojih su 8 mjesta za invalide. Još jedna od prednosti ovog stambenog objekta je što stanari imaju pristup različitim sadržajima nadomak kućnog praga.

Grand Centar je mjesto na kome možete obaviti kupovinu za cijelu porodicu, ali i opustiti se i provesti ugodne trenutke u restoranu ili caffe-u unutar centra. Ljubazno osoblje će Vam pružiti najkvalitetniju uslugu i ugodnu atmosferu.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.