x

ostao i bez ljubavnice

Ostavio ženu i dijete zbog prelijepe Ukrajinke, a sad je i ta ljubav pukla: Izbacio je iz kuće, evo šta se desilo!

Muškarac iz Velike Britanije koji je započeo vezu sa ukrajinskom izbjeglicom nakon što su je on i njegova partnerka primili u svoj dom, ostavio ju je nakon svađe, prenosi Daily mail. Toni Garnet (30) tvrdi da je izbacio Sofiju Karkadim (22) iz njihove iznajmljene kuće. Optužio ju je da nije mogla da se nosi sa alkoholom i da je nožem oštetila zid u kući.

Njene stvari su spakovane u crne kese i čekaju da ih pokupi, prenosi Daily mail. Garnet je optužio Sofiju da se miješa u njegov odnos sa kćerkama, rekavši joj da će njih uvijek stavljati na prvo mjesto.

Toni se zaljubio u Sofiju nekoliko dana nakon što je počela da živi sa njim i njegovom partnerkom Lornom Garnet (28), koja je majka njegove dvije kćerke.


On i Sofija bili su glavna vijest britanskih medija u maju nakon što je ostavio Lornu i iselio se iz porodičnog doma sa svojom novom ljubavnicom kako bi mogli da započnu život zajedno.

Sofija je izbjeglica iz Ukrajine, koja je pobjegla iz zemlje tokom rusko-ukrajinskog sukoba.

Garnet je u izjavi za Daily mail rekao da su "završili kao par".

Rekao je da je to shvatio kada su se posvađali u subotu uveče dok su slavili njegov 30. rođendan u kući u Bredfordu. Rekao je da je pozvao i policiju nakon što je Sofija navodno oštetila zid, zbog čega su predstavnici vlasti došli na njihovu adresu.


Prema njegovim riječima, dojadilo mu je njeno iracionalno ponašanje tokom četiri i po mjeseca veze.

- Ne mogu više da podnesem njeno nasilje ili bijes. Ostavio sam Lornu i dvije kćerke zbog nje, uložio sam dodatni napor kako bismo ostali zajedno. Radio sam naporno da bi veza uspjela. Mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji njena strana koju ne mogu da podnesem. Postaje bijesna i agresivna - rekao je Garnet.

Britanac tvrdi da je Sofija u subotu uveče uzela nož i nekoliko puta izbola zid.


- To me je uplašilo i morao sam da pozovem policiju. Bio sam zabrinut za svoju bezbijednost - dodao je on.

Do svađe je došlo dok je još dvoje izbjeglica iz Ukrajine boravilo kod njih. Sofija Rastorhujeva i njen dečko Ilja Tronevič uselili su se kod njih nakon što je Toni vidio njihov očajni apel na Fejsbuku, u kojem su tražili smještaj.


- Napravio sam grešku što sam ušao u vezu sa njom. U to vrijeme moja veza sa Lornom je bila završena i bio sam nesrećan. Ali to nije bila prava stvar za mene, pokušao sam da joj pomognem - rekao je on.

Toni je rekao da će uskoro potražiti novi dom, a da mu je Sofija poslala niz poruka otkako su raskinuli, u kojima mu je napisala da ga voli i moli ga da se pomire.


Kako je ispričao, rekao joj je da je ne želi nazad, i da joj je već dao šansu za šansom.

Nakon što je čula za raskid, Lorna je svojim prijateljima rekla da je znala da će se to završiti katastrofom, ali je iznenađena što se to desilo tako brzo.

Lorna je navodno svojim prijateljima rekla da ga "neće primiti nazad ni za milion godina", prenosi The Sun.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744