x

hit

Otac Maje Marinković pokazao kako izgleda njena soba: Odijelo na sve strane, crveni zidovi, pehari na ormaru, ali i lisice!

Ekipa Kurira prva je imala priliku da zaviri u dom Maje Marinković, koja je jedna od favorita za pobjedu u rijalitiju Zadruga.

Njen otac Radomir Taki Marinković pokazao  je Majinu sobu, u kojoj je odijelo poslagano kao u butiku.

Tu je i mnogo obuće koja se nalazi u jednom ćošku.


Foto: Kurir

Na ormaru su brojni pehari i priznanja.

Taki nam se pohvalio da u stanu imaju i lisice, piše Kurir.


- To što moja Maja pravi skandale po Bijeloj kući, to je Zadruga, šou. To je ona. Ona uđe, razvali sve za dva minuta, to treba narodu, ali je na moju štetu i loše za moje zdravlje. Maja se mnogo zaljubila u Janjuša, mene je najveći strah od njenog izlaska. Kad ona izađe biće tu još jurnjave, ali mislim da će se to završiti - priča nam Taki na početku razgovoru. Prva ljubav Potom prelazimo na Majino djetinjstvu. Odrastala je, kaže njen otac, kao princeza.


- Kuću na Avali u Belom Potoku gdje je Maja odrasla sada renoviramo. Ona je živjela pod staklenim zvonom, šta god je poželjela imala je. Moja pokojna majka i ja smo odgajali Maju, išli smo na roditeljske, vodili je na balet. Ja sam njenu ljubav kupovao parama. Zaljubljivanja, pubertet, sve smo prošli. I bježanje sa časova, ja sam išao da joj pravdam sve časove, ipak sam ja čovjek modernih shvatanja, rekao je između ostalog Taki.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.