x

Otac Nataše Bekvalac doživio infarkt!

Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac (38) proživjela je proteklih dana pravu porodičnu dramu. Njen otac, fudbalski trener Dragoljub Bekvalac (66) doživio je srčani udar, zbog čega je bio hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu.

Na svu sreću, srčani udar nije bio mnogo jak, ali su mu tokom devetodnevnog boravka u bolnici ugrađena dva stenta. Nakon što je njegovo zdravstveno stanje počelo da biva bolje, otpušten je na kućno liječenje i već se osjeća dobro.

- Ne komentarišem stvari iz privatnog života članova moje porodice, niti iz svog privatnog života - rekla je Nataša.


Tatini zdravstveni problemi izbacili su pjevačicu iz kolosijeka, poremetili joj planove i promijenili prioritete. Pošto je vrlo vezana za svog oca, bila je veoma zabrinuta zbog svega što se dešavalo. Svoje obaveze je svela na minimum i trudila se da mu maksimalno pruži podršku u teškim trenucima.

Dragoljubovi problemi sa srcem još jednom su učvrstili veze porodice Bekvalac. Uz oca i majku Miru sve vrijeme je najpoznatija iz porodice Bekvalac - Nataša, kao i njene sestre, osam godina starija Dragana i pet godina mlađa Kristina, modna dizajnerka.


- Kažu da sam žena koja se uvijek izdigne iz pepela i nastavi dalje, ali voljela bih da nije tako. Željela bih da mi je lakše. Ipak, guram i imam osmijeh na licu, takva sam ja - rekla je Bekvalčeva u prvom pojavljivanju poslije očevih zdravstvenih problema, na jednoj proslavi u glavnom gradu. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.