x

Otkrivena velika tajna porodice Dragojević! Procurili detalji najgore tragedije: Evo šta je David uradio majci BIljani?!

Zadrugari su se okupili oko crnog stola kako bi iznijeli svoj sud i javno otkrili ko po njihovom mišljenju zaslužuje titulu najzavidnije osobe.

Ukućani su jedan po jedan iznosili svoje mišljenje, a kada je došao red na Maju Marinković, ona je kao najzavidniju osobu navela Miljanu Kulić.

- Ja sam neko ko je imao sa Miljanom divan odnos, ali mi je ona prije neko jutro rekla veoma ružnu riječ. Takođe, komentariše me kako sam obučena, tako da ću navesti Miljanu kao zavidnu osobu - rekala je Maja.

Potom je svoje mišljenje iznio i Dejan Dragojević koji je za najzavidnije osobe izabrao Miljanu i Mariju Kulić, zbog čega je ušao u verbalni sukob sa Marijom.


- Lepi Mića je donekle zavidna osoba, to se pokazalo sinoć za Natašu. Najgore osobe što se tiče zavisti su Marija i Miljana. Pakost, ljubomora, sve najgore. Svoju porodičnu tragediju pokušavaju da prenesu na ostale. Komentarišu sve teme ovdje - rekao je Dejan, zbog čega je Marija odmah skočila.

- Ti imaš ovdje najgoru tragediju. Ne pričaš sa majkom, bratom. Moja tragedija nije najveća. Tvoj brat je doveo mami švalera pored oca. Ti si veliki seljačić ovdje. Veće tragedije od tvoje ovdje nema - odbrusila mu je Marija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.