x

Otvoren Caffe club Amber na Dobrinji! (Foto+Video)

Sarajevo je dobilo novi objekat, koji će se bez sumnje izdvojiti i privući veliki broj posjetioca. Nešto posebno i čarobno, opuštajuće mjesto u stresnom periodu kada nam vijesti o koroni zadaju glavobolje. Naime, na kružnom toku na Dobrinji 5  u ulici Lukavička cesta bb svečano je otvoren Caffe club Amber. Objekat se prostire na dva sprata i specifičan je u svakom smislu.


Caffe club Amber

Lukavička, Bosna i Hercegovina

061 865 845

Da je mladima nedostajalo ovakvih druženja vidjelo se na otvorenju Caffe cluba Amber, gdje su posjetioci istinski počeli uživati čim su kročili u novootvoreni objekat. Amber pored raznovrsnih pića poslužuje najbolji okus nargile koji postoji na našem tržištu - Lolli Pipe. To je ujedno prvi okus sa 100 odsto domaćom proizvodnjom.


Ono što je sve goste obradovalo su genijalni pokloni koje su svi posjetioci dobili na ulazu u Amber. "Ništa bolje i korisnije za ovo doba pandemije", komentarisali su prisutni.

Jedna od mnogih prednosti je i to što je cjelokupni objekat u staklu sa prometnih strana ovog naselja.


Predivno veče je obilježilo dosta toga, kao što su: specijalni efekti, DJ, koktel majstor, konobari u majicama sa natpisom Amber...

Važi za spomenuti jeste da je Amber i te kako poseban, bez obzira na veliki broj objekata ovoga tipa u gradu, a pozitivni komentari koji su se mogli čuti potvrda su našim riječima. 


Željni ste nešto drugačijeg provoda, sa posebnom atmosferom, gdje ćete se osjećati opušteno i prijatno, sa sve najboljom ponudom i najboljom nargilom? Amber je pravo mjesto za sve vas. 

Sve dodatne informacije o uslugama u ovom objektu možete dobiti na broj 061 865 845 ili na njihovim stranicama na Instagramu i Facebooku:
https://www.instagram.com/caffeclubamber/
https://www.facebook.com/Caffe-club-AMBER-108835534259504/?ti=as

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić/
Video: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.