x

Otvoren novi Samsung premium servisni centar u Sarajevu!

 Kompanije Samsung Electronics i Mobis-Electronic servisni centar otvorile su najnoviji premium servisni centar namijenjen privatnim i poslovnim korisnicima. Novootvoreni servisni centar prodajno-izložbenog karaktera nalazi se u Sarajevu na adresi Maršala Tita 6, a korisnicima će na jedinstvenom prostoru od ukupno 100 kvadratnih metara omogućiti razgledavanje, isprobavanje i usluge popravke, a uskoro se očekuje i prodaja najnovijih Samsung uređaja.

„U Samsungu uvijek osluškujemo želje naših korisnika i znamo da su oni uvijek u potrazi za inovacijama koje će im olakšati svakodnevni život. Upravo zato im želimo omogućiti da na jednom mjestu, u samom centru Sarajeva, dožive, pitaju za savjet i servisiraju svoje mobitele, tablete i nosive uređaje, ali i isprobaju i kupe najnovije proizvode iz našeg portfolija, kao što su inovativni uređaji iz naše nove S20 linije.“, rekao je Matthew Jinkyu Jeon, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

U novootvorenom sarajevskom servisnom centru korisnici mogu razgledati i isprobati najnovije Samsung proizvode, poput S20, S20+ i S20Ultra pametnih uređaja. Uz navedeno, Samsung je svim svojim korisnicima omogućio da u novom servisnom centru poprave svoje pametne telefone u rekordno kratkom roku. Tako je za popravke unutar ili izvan garantnog roka potrebno svega sat vremena.


Ukoliko je za popravak uređaja potrebno više od sat vremena korisnik može zatražiti dostavu uređaja na kućnu adresu. Osim gore navedenih usluga korisnicima koji su nažalost doživjeli oštećenje zaslona na svom uređaju Samsung nudi popravak istog uz dodatni popust.

„Svakodnevno ulažemo energiju i trud u pružanje usluga našim korisnicima i rješavanje problema, nastojeći pridonijeti boljem poslovanju. Zadovoljstvo nam je i čast što je tu vrijednost prepoznao i Samsung, kompanija s kojom nam je saradnja osobito važna.“, istakao je za Mobis-Electronic servisni centar regionalni voditelj servisnih centara Darko Šušnjar.

Sarajevski servisni centar za sve korisnike otvoren je svakog dana u sedmici od 8 do 16 sati, gdje će iskustvu korisnika zasigurno doprinijeti ugodna atmosfera ovog jedinstvenog prodajno-izložbenog prostora te educirani i uslužni uposlenici.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.