x

uživa van beograda

Ovako Cecin unuk uživa u Titelu: Deda Bogdan ga vozi na traktoru, oduševljena Ceca sve pokazala!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović veoma je vezana za unuka Željka koji živi sa u Titelu sa roditeljima Veljkom i Bogdanom Ražnatović.

Ipak, ona redovno na svom Instagramu objavljuje fotografije na kojima se može vidjeti kako mali Željko provodi vrijeme. Ona je sada objavila fotografiju svog prijatelja Bogdana Rodića i dječaka dok su se vozili, a Željkov osmijeh na slici raznježio je sve pjevačicine pratioce.

Također, i Anastasija Ražnatović podijelila je Željkovu fotografiju iz Titela sa lokalnog fudbalskog terena.


"Pile moje najljepše", napisala je on uz sliku na kojoj njen bratanac drži loptu i smije se.

Sudeći po njihovim objavama, Veljkov sin uživa u prirodi, sa životinjama, pa se tako na jednoj Cecinoj objavi moglo vidjeti kako sjedi u štali sa konjima i jede jabuku. Ova objava oduševila je mnoge, s obzirom da od malih nogu voli domaće životinje i provodi vrijeme sa njima.


"Ovo je zasta lijepo i srećno djetinjstvo", "Vidi se koliko je Željko srećan", "Presladak je, njegov osmijeh topi srca", glasili su samo neki od komentara".

Inače, Veljko Ražnatović nedavno je izjavio da je van Beograda pronašao mir i da planira da se bavi poljoprivredom i stočarstvom.


Nedaleko od Žitorađe nalazi se selo Stara Božurna, gdje je Ražnatović kupio ogroman plac, na kom je sagrađen objekat koji ima više od 5.000 kvadrata. Prema  saznanjima od mještana, on je u ovaj posao uložio oko 50.000 eura.


- Ja sam poljoprivrednik čovjek. Meni je Bog dao sve što sam želio i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže - rekao je Veljko nedavno.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.