x

Ovako je Kobi pričao o kćerkama: Vanesa je htjela dječaka, ali sam ja pravio samo djevojčice!

Legendarni košarkaš Kobi Brajant, koji je tragično nastradao u helikopterskoj nesreći sa svojom kćerkom Đijanom, uvijek je isticao važnost porodice i želju da ima što više ženske djece. U nedavnom gostovanju kod Elen Dedženeris, Kobi se radovao četvrtoj kćerki Kapri, koja je rođena u junu prošle godine.

- Četvrta djevojčica. Jako sam uzbuđen, obožavam svoje djevojčice. Vanesa mi je stvorila pritisak da dobijemo dječaka. Rekla mi je "Možeš ti to, hajde". Onda je došla s ultrazvuka i rekla da ipak ne mogu - rekao je nakon čega su svi prasnuli u smijeh.

A onda je i otkrio da li bi volio da ima dječaka.

- Ja bih, ali bi me Vanesa ubila. Mislim da smo gotovi. Volio bih da imam petoro kao interni košarkarški tim.

Da mu nikada nije bilo teško da se uključi u porodične aktivnosti i u svemu podjednako učestvuje sa suprugom otkrio je i prilikom jednog intervjua gdje je rekao da "penzionerske dane" želi da provodi sa porodicom, da prave roštilj i zajedno se opuštaju. Za najmlađu kćerku je rekao da je najbolja beba do sada.


- Spava po 6 sati vezano, stvarno je jako zahvalna. Bjanka je obožava, a jedini problem koji imamo je to što je guši od poljubaca, pa moramo da je sklanjamo. Starije kćerke su isto divne, jako nam pomažu oko bebe.

Gostujući kod Džimija Kimela prošlog ljeta rekao je da je žena vršila pritisak na njega da dobiju dječaka.

- Ona želi dječaka više od mene. Ja volim svoje djevojčice. Čim to kažem Vanesa mi kaže da se sklonim, da njen stomak to ne čuje - rekao je u smijehu.

Na pitanje da li je u porođajnoj sali "Mamba" kao na terenu, slavni košarkaš je rekao:

- Kada bih probao da kažem nešto ženi dok se porađa, ona bi bila gora Mamba od mene - rekao je i nasmijao je prisutne u studiju.


U nekoliko intervjua govorio je i o dvije starije kćerke - sedamnaestogodišnjoj Natataliji i trinaestogodišnjoj Đijani.

- Starija kćerka je jako mirna i staložena, ne voli glasne stvari, oprezna, a posebno je takva u vožnji. Čini me jako ponosnim ocem. Điđi, s druge strane, kada je košarka jako liči na mene i mnogo je zabavna i dinamična.

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradalog košarkaša Kobija, obratila se planeti nekoliko dana poslije šokantne tragedije.

Dugo je Vanesa profil na društvenim mrežama držala zaključanim, nije mogla da se oporavi od najvećeg udarca u životu, ali je smogla snage za poruku, kada je vidjela da cijela planeta oplakuje njenog supruga, kćerkicu Đijanu i još sedam žrtava stravične helikopterske nesreće.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.