x

tošić presudio poslije 14 godina

Ovo je glavni razlog razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića!

Popularna pjevačica Jelena Karleuša saopštila je da su se nekadašnji fudbaler Duško Tošić i ona rastali poslije 14 godina braka.

Ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podijelila saopštenje za javnost, u kom je istakla da sportista više "ne vidi sebe kao dio njihove porodice", što je očigledno razlog za okončanje zajednice.


- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice - počela je pjevačica. - Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu.


Kako je ona istakla, svjesna je da je pred njenom porodicom težak period zbog pažnje javnosti koju njena porodica privlači.

- U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću ni da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta naši životom, što je nešto na šta sam navikla... Pa navalite - poručila je Jelena.


Pjevačica je istakla da se život nastavlja i da želi unaprijed da spriječi sva nagađanja u vezi s podjelom imovine i pitanjem starateljstva nad njihovim kćerkama.

- Preživjela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje - istakla je. - Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom, kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Glossy

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.