x

Ovo je kuća Kebine kćerke u Americi: Nataša Kojić se hvali luksuzom, a ustvari živi skromno! (Foto)

Kćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, posljednjih jedanaest godina živi u Americi, gdje pokušava da dobije zelenu kartu.

Mijenjala je gradove i države tokom boravka širom SAD, a posljednjih godina se skrasila u Los Anđelesu.

Iako se u medijima spekulisalo da u tuđini živi kao bubreg u loju, istina je, ipak, malo drugačija. Pjevačica stanuje u skromnoj kući, koju mjesečno plaća 1.300 dolara, plus režije.

Rentira je od našeg čovjeka koji tamo živi i radi. Ekipa Kurir Starsa pronašla je njenu kućicu, koja se nalazi u predgrađu Los Anđelesa, gdje uglavnom živi radnička klasa.


Tu nema luksuza koji se često može vidjeti na njenom Instagram profilu, ali može skromno da se živi. Tako su se mnoge naše pjevačice slikale ispred hotela "Versaće" i ostalih poznatih lanaca hotela, mada tamo nikad nisu ni noćile. I Nataša često prikazuje raskoš, a nikada svoj dom u kom zaista živi. Ona se bori da stekne pravo da u SAD ostvari potpuno legalni boravak. Kao što smo već pisali, ni po koju cijenu ne smije da napusti Ameriku, u kojoj živi od 2009. godine, jer ima status azilanta u postupku.


Aplicirala je za dobijanje zelene karte kao pripadnica LGBT populacije. Iako javno pokazuje da nije orijentisana prema istom spolu, Nataša je, zarad papira, iskoristila pravo na azil, koje u međunarodnom pravu podrazumijeva pravo država da daju azil, pravo pojedinca da zatraži azil i pravo pojedinca da mu se odobri azil u slučaju da je na neki način ugrožen u svojoj zemlji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.