x

tuga

Ovo je Nina koja je poginula kad se autobus prevrnuo kod Leskovca! Najbliži u šoku: Strašna vijest, još ne možemo da povjerujemo!

Vođa puta Nina Nićiforović (34) nastradala je kad se autobus somborskog prevoznika Sever trans koji je prevozio putnike sa ljetovanja iz Grčke pod nerazjašnjenim okolnostima prevrnuo kod Leskovca.

Nina je radila u jednoj novosadskoj turističkoj agenciji.

Prijateljica nastradale djevojke je u šoku i ne može da povjeruje da se to dogodilo.

- Čula sam da je Nina nastradala, strašna vijest, mnogi od nas koji je poznajemo ne možemo u to da povjerujemo. Majka otac i sestra ostali su bez nje u jednom danu, tuga... Ne znam toliko lijepih riječi kojima bih opisala Ninu i naše prijateljstvo - rekla je njena drugarica Jasmina.


Saobraćajna nesreća u kojoj je poginula Nina, podsjetimo, dogodila se oko 5.25 sati dok su u autobusu bili putnici, uglavnom iz Novog Sada i Beograda, koji su se vraćali sa ljetovanja iz Grčke. Povrijeđeno je 27 osoba.


Za sada nema zvanične informacije koji je uzrok saobraćajne nesreće.

Jedna od putnica rekla je da se vozač malo prije nesreće žalio na šećer i da su iznenada izletjeli sa ravnog puta.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je činilo drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Zamolite ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov direktan kontakt broj WhatsApp / Viber: +1(425) 477-2744 ILI Email: [email protected]