x

jedan od najposjećenijih moto skupova u regionu

Ovogodišnji Moto skup u Trebinju oborio rekord po posjećenosti! (Foto+Video)

Napomena: Više snimaka sa motorijade možete pogledati na ovom Tiktok profilu https://www.tiktok.com/dado.vedo
Vikend iza nas u Trebinju je bilo veselo, a kako i ne bi kada je ovaj grad  bio domaćin brojnim ljubiteljima dvotočkaša. Naime, u Trebinju je održan 23. Međunarodni Moto skup, a bajkeri su i ovoga puta pristizali iz cijelog regiona, ali i brojnih evropskih zemalja, čime je ovaj skup opet potvrdio svoj visok rejting među manifestacijama ovoga tipa. 


Uprkos nešto lošijim vremenskim prilikama za ovaj period godine, proteklog vikenda održan je 23. Moto vikend u organizaciji Moto kluba „TNT“.


Ni kiša nije spriječila bajkere iz Lozane, Beča, te gotovo iz svih mjesta u regionu da dođu u grad na Trebišnjici i naprave pravi spektakl.


Iz Moto kluba "TNT" su saopštili kako je ponovo oboren rekord što se tiče posjete čime je dokazano kako je ovo jedan od najposjećenijih moto skupova u regionu.


Ogroman broj oktana u vazduhu uspio je da razbije oblake iznad Trebinja, tako da možemo reći da su bajkeri zaista uživali u dobrom druženju, igrama te fenomenalnim koncertima Kerbera i Atomskog skloništa, ali i u bendovima Paranoid i Krugovi u žitu.


- Posebno nam je zadovoljstvo što ste se svi vratili kućama živi i zdravi, a vjerujemo i prepuni pozitivnih utisaka sa našeg skupa. Naravno, zakazujemo Vam sastanak i naredne godine na istom mjestu i u isto vrijeme. Do tada Vam želimo mnogo zdravlja, sreće i čistih puteva - saopštili su iz Moto kluba "TNT". 

Svakako, ovo je bilo još jedno prelijepo druženje bajkera, a do nekog novog susreta uživajte u prizorima koje smo zabilježili u Trebinju. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.