x

Ovu pjevačicu cijela Srbija zove ljepoticom, a ona je jedina bez silikona: Svojim prirodnim izgledom prava je bomba! (Foto)

Jedna od najuspješnijih "Zvezda Granda" Milica Pavlović, slobodno bi se mogla nazvati fenomenom u svojoj profesiji. Naime, zgodna brineta na sebi nema ni jednu estetsku intervenciju kojima se u posljednje vrijeme sve pripadnice ljepšeg spola i njene koleginice podvrgavaju.

Pjevačica je često u svojim intervjuima isticala kako na sebi ništa nije radila i da je zadovoljna sopstvenim izgledom koji plijeni širom Balkana.

Dok se mnoge hvale malim i prćastim nosićima, grudima za šest brojeva većim i ustima iz kojih žargonski rečeno "curi silikon", to za lijepu pjevačicu nije slučaj. Kao jedan od dokaza može se priložiti to što ona na svom Instagram profilu nikada nije snimila i slikala svoje zahvate, jer ih nije ni bilo.

Pavlovićeva je ovim povodom prokomentarisala da i dalje ne planira da radi ništa na sebi.


- Nemam ništa protiv estetskih zahvata i onih djevojaka koje to vole da rade. Ja nisam jedna od njih i za sada me to ne privlači. Volim da gajim prirodan izgled, svježinu u licu i prirodan ten bez pretjeranog potamnjivanja. Iako je moj posao dosta naporan i stresan, prvenstveno zbog zagušljivosti prostorija u kojima nastupam, kasnog ležanja i ranog ustajanja, kod mene se hvala Bogu još uvijek ne vide neke drastične razlike. Znam da brojne kolege muku muče sa tamnim podočnjacima, pa ih ispravljaju filerima, ali kod mene nije tako. Čarobne ruke moje šminkerke srede sve minimalne nesavršenosti na mom licu. Mislim da je recept u tome da volite sebe i volite svoje nesavršenosti. Dese se naravno dani kada mi se ne dopada kako izgledam, ali brzo prođe - rekla je Milica iskreno.


Još jedna potvrda da Milici sjajno stoji prirodan izgled, jesu i njeni muzički počeci. Pojavljivanjem u "Zvezdama Granda" svojim prirodnim izgledom doprla je do srca publike. O njenom izazovnom igranju, dugoj, bujnoj kodi, prirodnim crtama lica, svi su govorili.

Prvim singlom "Tango" napravila je bum.


Podsjećamo da je prije dvije godine MIlica je popunila sve naslovne strane zbog tvrdnji da je ugradila silikone u grudi, a ona se "pravdala" da se ugojila, ali joj je nacija povjerovala tek kada je smršala. Tada je govorila ovako:

- Mene više niko ne pita da li sam radila grudi ili nisam, nego me pitaju "gdje sam radila, da li je neka nova metoda ili silikon". I kad kažem da nisam radila, svi misle da lažem. Nisam, majke mi!

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy