x

MOLILA SE BOGU, BILA JE NEVINA

Oženio se sin Đorđa Balaševića, a zbog ovoga je riješio da to bude baš Nikolina!

Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, oženio se jučer svojom izabranicom Nikolinom, sa kojom čeka bebu.

Njih dvoje su godinama zajedno, a odluku da stanu na ludi kamen donijeli su u Izraelu gdje ju je Aleksa zaprosio. On je svojevremeno pričao o ljubavi sa njom.

-  Šest mjeseci sam čekao blagoslov Jerusalimske patrijaršije i u Nazaretu, u manastiru Nikolaja mučenika, zaručio nas je episkop Romanos, i to baš na Svetu Petku. Čekao sam dugo taj blagoslov, bio sam na hodočašću i molio se za jedan ovako lijep događaj.


- Zaručenje je obavljeno i od tada nosim prsten. Sada čekamo blagoslov za samo vjenčanje, odnosno bračnu tajnu. Volio bih da crkveno vjenčanje bude isto u Svetoj zemlji. Ljudima u današnjem vremenu ovo je možda neobično, pošto se danas sve manje i manje vjenčava i u crkvi - ispričao je Aleksa Balašević.

Aleksa Balašević priznao je da je u prošlosti griješio, te da je Nikolina promijenila njegov život iz korijena:


- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vrijeme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali poslije mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smio. Sve se promijenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik Cveti i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osjećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.