x

LEGENDARNA ULOGA

"Pandemija je neizbježna": Kako je Izet Fazlinović prije 10 godina predvidio koronu? (Video)

Jedna od uloga s kojom je preminuli Mustafa Nadarević stekao veliki broj fanova bila je i ona Izeta Fazlinovića u seriji Lud, zbunjen, normalan.


POVEZANO: 
Nakon odlaska Mustafe Nadarevića: Šta će biti sa serijom "Lud, zbunjen, normalan"?

Izet je, osim po zavodničkim pothvatima, bio poznat i po svojim poduzetničkim idejama, a u prvoj sezoni serije se dosjetio da bi mogao prodavati maske za lice jer je "epidemija neizbježna".

POVEZANO:
Ona je bila životna ljubav Mustafe Nadarevića!

Ono što nam je tada bila samo smiješna scena u seriji, desetak godina kasnije postala je naša svakodnevica pa nije neobično što se ova scena za vrijeme pandemije naveliko dijelila društvenim mrežama. 

- Pandemija je neizbježna. Pitanje je samo dana kad se desiti. E kad udari, onda mi moramo bit spremni, govori Izet kućnoj pomoćnici Šefiki.


- Pa će te ta maska spasiti, jel?, bocka ga Šefika.

. Pa jašta neg' će me! Kako si glupa, ništa ne znaš. Pogledaj ove slike. Sve Japanci u maskama, idu na posao u maskama, idu po ulici u maskama, valjda i kod kuće se s.ksaju u maskama", odgovara joj Izet u svom stilu, a onda mu dolazi ideja: "Šefika moja! Pa bravo, bravo! Ljudi će onda kupovat'ove maske! Ma nema ovo veze! Ovo je samo prototip, Šefika, prototip."

POVEZANO:
Kako se "Čombe" oprostio od "Izeta"?

.

.

.

.

.

Izvor: Avaz

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.