x

Pašovićeva raskrinkana kao nikad, umiješan i Miljković: Ermina je bila pros..tutka u Beču, Marko je radio kao m.kro!

U emisiju "Zadruga - narod pita", čije su gošće bile Anabela Atijas i Ermina Pašović, uključila se jedna gledateljka iz Sarajeva koja tvrdi da je Erminina bivša prijateljica i otkrila užasne stvari o bivšoj zadrugarki i njenoj prošlosti.

Naime, gledateljka tvrdi da se Pašovićeva bavila pros..tucijom u Austriji, te da ju je podvodio Marko Miljković.

- Ermina, priznaj da si se pros..tuisala u Beču, to svi znaju. J...la si se za pare. Marko Miljković je podvodio k..ve po Austriji, a ona je prodavana kao k..va. Treba te baciti kao smeće u Dunav. Otac ju je dao u dom jer se ku..ala i d..girala. Zato joj je lice rošavo. Ti si ofucana f.njara. Otrcana si kao stara metla. Svi su te gazili kao smeće. Ofucana si od s.ksa. Jeftina smećarka - izjavila je izrevoltirana Pašovićkina bivša prijateljica, te nastavila sa razotkrivanjem:


- Cijela Budva te je razvlačila po kolima. Svaka kola su bila tvoja soba za s.ks. Pa ja bih te rastrgla. Ti si g..no. Uskoro će Luna i da vidi s kim ima posla. Odrekla te se cijela familija jer si dno. Ti si sram za islamsku vjeroispovijest.

Nakon toga u program se uključio Amar iz Sarajeva, inače Erminin dalji rođak.


- Podržavam Anabelu, tako se majka bori. Ermina nas je prozivala da smo mi kabadahije i mafijaši iako smo rođaci. Nije se udostojila ni da nazove ni da se izvini. Da si bila normalna, niko se od tebe ne bi ogradio. Nazvao sam da ti kažem da nas ne spominješ i da u Sarajevo nećeš ući - rekao je Amar, a Ermina se ubacila:

- Tvoja drugarica Dalila je tebe spomenula. Vodila se polemika jer sam ja Matoru i Boru upoznala u njegovom lokalu. Za mene ovaj čovjek ne postoji, nismo familija. Mene to ne dotiče. Mene boli što se moj otac naljutio. Njegov deda i moja nana su rođeni brat i sestra. On je meni rod sa tatine strane.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.