x

Pet godina kako nije sa nama: Prijatelji održali počasni krug i posjetili mjesto nesreće gdje je život izgubio Vedran Klačar!

Na jučerašnji dan, 30. septembra navršilo se tačno pet godina kako je život u teškoj saobraćajnoj nesreći u sarajevskom naselju Otoka izgubio Vedran Klačar. Sa svojih 27 godina nas je zauvijek napustio, ali da sjećanje na njega ne može izblijediti pokazali su sinoć njegovi najbliži članovi porodice, te veliki broj prijatelja, kojima se Vedran uvijek mogao ponositi. 


30. septembra 2015. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći život je izgubio 27-godišnji Vedran Klačar. Bio je to strašan prizor kada su vatrogasci sat i po vremena sjekli lim automobila. Nažalost, Vedranu nije bilo spasa. Tragedija je sve pogodila, a Vedran je tada ostavio u suzama ne samo svoju porodicu i rodbinu, već i veliki broj prijatelja. Upravo oni ga ne zaboravljaju. On živi u njihovom sjećanju, što se pokazalo i na godišnjicu njegove smrti. 


Veliki broj prijatelja okupio se jučer da bi odao počast prerano stradalom Vedranu. Mirnim okupljanjem, učenjem Fatihe, te minutom šutnje kod mjesta nesreće je dato do znanja da on uvijek živi u srcima i mislima njegovih najmilijih, te svih onih koji su ga poznavali. Kolona vozila koja se zaputila ka kobnoj lokaciji je činila osobe kojima je Vedran značio nešto u životu. U njemu su vidjeli pozitivnu osobu, izuzetno prijateljski nastrojenu da pomogne svima. Svi oni su se zavjetovali da dokle je njih, da će biti i sjećanja na njega.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Foto/Video: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.