x

ovo je sramota

Piksi se obrukao na Sinišinoj sahrani: Brat Siniše Mihajlovića otkrio detalj koji je svima promakao!

Brat Siniše Mihajlovića bio je izuzetno vezan za pokojnog fudbalera i trenera. Do posljednjeg trena bio mu je podrška i veliki oslonac njegovoj supruzi Arijani i njihovo petoro djece. 

Na dan sahrane Dražen Mihajlović ponio se takođe vrlo zaštitnički prema Mihinoj udovici i nasljednicima, baš onako kako priliči jednom stricu i djeveru. Uprkos velikom bolu zbog gubitka prihvatio je ulogu stuba porodice, tješio je majku istovremeno primajući saučešće velikog broja ljudi koji su u Rim došli da upute posljednji pozdrav SIniši.


Čvrsto se Dražen držao, ne želivši pred svijetom da pokaže slabost, što mu u ovom momentu niko ne bi zamjerio. Emocije je ostavio za javno saopštenje u kom je jasno stavio do znanja šta mu leži na duši. Poručio je za širu javnost brat Siniše Mihjlovića koliko će mu fudbaler nedostajati, istakao je koliko je poštovao i cijenio njegovu borbenost, iskazao je divljenje Mihinoj udovici, istovremeno se zahvalio svima koji su pomogli oko sahrane, a za sam kraj dodao par riječi i za one koji se nisu udostojili da izjave saučešće porodici, što je po njegovom mišljenju bilo neprimjereno.


Evo šta je između ostalog on poručio:

- Hvala navijačima Crvene zvezde, podjednako Partizana koji su mu odali počast. Ništa manje i navijačima Lacija, Bolonje, Intera, Rome, Sampdorije, Milana, Fiorentine, Torina… Dijelu delegacije FSS koji je došao na posljednji ispraćaj našeg Siniše. Jedino ostaje nejasno zašto se nisu udostojili da izjave saučešće članovima porodice i pruže riječi utjehe - zapitao se u javnom saopštenju brat Siniše Mihajlovića, a budući da je sahrani ispred FSS jedino Dragan Stojković Piksi prisustvovao jasno je bilo da su ove riječi upravo njemu bile upućene.

.

..

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.