x

Proljetni jelovnik

Pileća salata s limunom

Dodajte narezano povrće i pomiješajte.

Sastojci:

170 grama svježeg pilećeg filea,

1,8 dl soka limuna,

0,5 dl maslinovog ulja,


1 kašičica soli,

2 paprike,

1 srednje velika tikvica narezana na trakice.


Priprema:

Pomiješajte piletinu, limunov sok, maslinovo ulje i so i ostavite da odstoji sat, povremeno okrećući.

Zagrijte gril tavu i izvadite pileća prsa, pustite da se malo ocijede te stavite na zagrijanu tavu. Prsa okrećite svaki 30-ak sekundi da se ispeku, a ne isuše.


Kad su prsa pečena izvadite ih na tanjir i narežite na trakice.

Dodajte narezano povrće i pomiješajte.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.