x

neobično

Pjevačica se porodila u 5. deceniji, a poslije 10 dana objavila ime bebe: Maja Šuput šokirala imenom sina!

Pjevačica Maja Šuput porodila se 17. marta i na svijet je donijela sina. Tokom trudnoće ona je najavljivala da će ona i njen suprug Nenad Tatarinov dječaku dati neobično ime.

Maja je deset dana sve držala u neizvjesnosti, a onda je riješila da otkrije ime sina. Naime ona je uz fotografiju bebe saopštila pratiocima ime koje je odabrala za njega.

- Ćao ekipo, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i htio bih da se zahvalim svima na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj energiji, prelepim riječima i dobrodošlici - napisala je ona i dadala:


- Mama i tata su mi presrećni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmijehom u glasu. Biće da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi biće puno veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - završila je objavu pevačic koja je nedavno istakla da je ovo bila njena prva i posljednja trudnoća zbog njenih godina.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.