x

Platiću Goci 400.000 dinara! Još smo u braku, ali to će se promijeniti: Ivan Marinković osuo po bivšoj ženi, zbog ovoga nije došao na suđenje!

Ivan Marinković nije se pojavio na sudu sa bivšom ženom Gocom Tržan, a sada je objasnio zbog čega. Drugoplasirani učesnik "Parova 7" rekao je da je imao zdravstveni problem.

"Imao sam opravdani zdravstveni problem, ali to ne znači da ću pobjeći od svojih obaveza. Dugujem oko 400.000 dinara za alimentaciju i to ću platiti. Jedino mi je žao što su se u medijima pojavile neke druge brojke i što je Goca rekla da nikada ništa nisam plaćao za dete. Postojao je period kada nisam mogao da ispunim svoje obaveze, ali to je sada prošlo. Isplatiću sve što dugujem, ali ne zbog toga što Goca želi da to bude medijski ispraćeno već zbog toga što je to moja dužnost. Mediji su pogrešno prenijeli i da sam u finalnoj večeri rekao da mi je Jelena prioritet, a da me je za djecu baš briga. Nisam tako rekao. Sa kćerkom nemam kontakt jer je promijenila broj telefona, a Goca ne dozvoljava da se viđam s njom. Čini mi se da ću na kraju morati da se obratim Centru za socijalni rad, ali bez veze mi je da kćerku viđam na silu", priča Marinković i dodaje da nije koristio pravo da viđa kćerku svakog vikenda jer je posljednje dvije godine proveo u "Parovima", a dogovor sa Tržanovom je bio da dijete ne dovodi u rijaliti.


Ivan kaže da sa kćerkom oduvijek ima korektan odnos.

"Nikada nisam sumnjao u kćerkinu ljubav, ali nije mi prijatno kada čujem da Rašu zove tatom. Međutim, moraću da se suočim i pomirim s realnošću", rekao je Ivan.

On je dodao da se nije razveo "pred Bogom" od Goce Tržan i da to želi da uradi.

"Svi moji planovi za budućnost vezani su za Jelenu, ali nedavno sam donio važnu odluku u životu. Vesna Vukelić Vendi mi je predložila da raskinem crkveni brak jer, kako mi je rekla, u suprotnom ću imati stegu u svakoj sljedećoj vezi. Goca i ja smo još pred bogom u braku, ali to će se uskoro promijeniti", kaže Marinković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.