x

Po prvi put se oglasila i Zolina majka: Vještica Marija će mi ub.ti unuče jer moj sin nema para!

Majka učesnika "Zadruge 3" Lazara Čolića Zole, Bosa Čolić skroz je slomljena od tuge otkad je čula da je Miljana Kulić ipak odlučila da ode na abortus. Iako su emocije koje je Bosa osjećala prema izabranici svog sina išle bukvalno od ljubavi do mržnje, shodno Miljaninim postupcima, Zolina majka je bila čvrsto uvjerena da će beba koju skandalozna Nišlijka nosi pomoći da se sredi situacija između Miljane i Zole.

Međutim, vijest da je Miljana ipak želi da odstrani plod Bosu je skroz obeshrabrila, otkriva za Rijaliti jedna od prvih Bosinih komšinica iz bosanskog grada Derventa. Komšinica Čolića je ispričala da je Bosa prije dva dana bezglavo uletjela kod nje u stan i rekla:

- Šta god da bude među njima, nikada Lazaru i Miljani neću oprostiti što hoće da ubiju moje unuče. Vještica jedna opasna, ta Marija Kulić, nagovorila je Miljanu na taj abortus samo zato što Zola nema para koliko bi ona htjela, ona je ubica. Marija je navikla da iskorištava svoje dijete, a sad hoće i moje, ali Lazar toga nije svjestan iako se nekad pokoleba. Miljana je svojeglava, ali umije da bude i povodljiva. Pa kad je onom alkoholičaru rodila dijete, rodiće i mom sinu. Spriječiću je kako znam i umijem da ode na kiretažu.

Bosa je prijateljici naglasila i da nema nikakvu sumnju da je dijete Zolino.

- Ti, kao, očevi, oni samo hoće marketing. Odjednom su se svi javili da su bili sa Miljanom. To su gluposti, ja se uopšte ne obazirem na te priče, samo da nekako spasem Zolu, Miljanu i dijete u njenoj utrobi od one kalašture Marije.

Srdačna i otvorena žena za Rijaliti je ispričala da je Bosa Čolić izuzetno vezana za svog sina i da ga je oduvijek, još otkad je bio dječak, štitila i nikom nije željela da priča kad napravi neku glupost.

- Bosa je uvijek krila Lazarove nestašluke kad je bio dječak, a sada govori svima da novine lažu da je on kockar iako je toga i sama svjesna. Znamo mi da Lazar povremeno puši travu i kocka se, ali u suštini on je vaspitan momak, koji ne umije baš najbolje da se snađe u životu. Pušta da drugi utiču na njega, kao sada Miljana. Možda ga Miljana sada pravi budalom i beba uopšte nije njegova? Jeste li vidjeli šta novine pišu i koliko se njih oglasilo do sada navodeći da su imali se.sualne odnose s njom ljetos i da su oni potencijalni očevi njene bebe. Bosa i za to kaže da su gluposti i da to samo novine lažu. Ponekad štiti i Miljanu. Ipak, sada je neumoljiva i hoće da poludi od tuge i besa jer je mnogo željela da dobije unuče - kaže Bosina komšinica, te dodaje da su se Lazar i njegova majka Bosa dogovorili da se ona drži po strani što se tiče medija i da zato Bosa ne odgovara na pozive novinara. Međutim, komšinica tvrdi da je Bosa ubijedila Lazara da uđe u rijaliti i bude uz trudnu Miljanu.

- Bosa je Zolu rodila u vanbračnoj zajednici i on je oca prvi put video tek kada je imao 12 godina. Mučena žena se napatila u životu i zato je sina Lazara ubijedila da ide u "Zadrugu" kod Miljane i pokaže joj ljubav i iskrene emocije koje su mu se javile kad je saznao da Miljana nosi njegovo dijete - istakla je komšinica Bose Čolić.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.