x

"Oni kostimi su morali da se spale"

Pobijedio je ku..eviti Italijan, jer vi nemate pojma! Karleuša o nastupu Uraganki i Evroviziji: Pjesme su od 3 dinara!

Jelena Karleuša oglasila se dan nakon velikog finala 65. po redu Evrovizije, na kojoj je ubjedljivu pobjedu odnijela Italija, odnosno njihov rok bend Maneskin, sa Damianom Davidom kao frontmenom sastava.

Pop zvijezda detaljno je iznijela svoj stav, čvrsto stajući na stranu Uraganki, ali sa jasnim zamjerkama o tome šta nije valjalo i zbog čega su osvojili tek 15. mjesto.

- Djevojke iz grupe Hurricane su dale sve od sebe da dostojno predstavljaju Srbiju i ja im od sveg srca čestitam. Bravo djevojke! - počela je Jelena, sa tri emotikona srca.


- Nažalost, kao što sam i predvidjela, pravila igre na evropskoj sceni su ipak malo drugačija i to mora da nam bude jasno. Traži se koncept, traži se poruka, traži se pop art, hrabrost, nova vrsta cool-a, traži se ono što Balkan ne osjeća i ne razumije. Ono što mi volimo na ovim prostorima, za šta mi mislimo da "kida, grmi i gori", nažalost nije ono što "pali" ostatak svijeta - nastavila je.


- Opet ću dati primjer Marije Šerifović koja je pobijedila. Imala je koncept, poruku, hrabrost i bila je dovoljno čudna da bude ART. O talentu i dobroj pjesmi da ne govorim. Zato je pobijedila, tad u tom momentu je bila novi, drugačiji vajb. Mariji je to bilo prirodno. Marija je bila ličnost. A pobjedu uvijek odnosi posebna ličnost - objasnila je Karleuša.


- Ponoviću, naše djevojke su bile TOP i ja ih obožavam, ali po našim lokalnim standardima. Ako smo već išli na tri ribe koje igraju, onakvi kostimi su istog momenta morali da se spale. Koreografija i scenski efekti? Molim vas...


- Šta je bilo novo i drugačije? Biću iskrena, naše djevojke nisu imale tim koji bi oko njih "sašio" jak koncept. One su kao izvođači svoj dio posla odradile besprijekorno, nisu bile dužne da se bave drugim elementima. To je morao da radi tim. Kao u fudbalu, džabe top igrači, ako je trener k....c bez ideje.


- Iz godine u godinu Srbija šalje na Eurosong "topovsko meso", izvođače koji se ostavljaju na milost i nemilost, ni krivi ni dužni. Bez logistike, bez para, uz puno stresa... I uvijek se pitamo "zašto tako loše prolazimo?". Ponavljam, djevojke su svoj dio odradile brutalno dobro. Ali, objasnila sam vam šta je sve zakazalo, što nema veze sa njima - napisala je Karleuša.


- Zato je ovaj put pobijedio ku..eviti Italijan na štiklama. Rok BOG, ličnost, koncept. Zato su dobro prošli i Švajcarska, Francuska... Čista umjetnost. Zapamtite, ono što vi mislite da je bezveze, zapravo nije, samo vi nemate pojma i zato su u Srbiji hitovi i pjesme i izvođači od 3 dinara - zaključila je Jelena.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.