x

bez dlake na jeziku

Političari na stajling daju 30.000 eura, Mihajlovićka na tašnu 10.000 eura, piju vino od 8.000 eura: Radu napali zbog bakšiša, ona im odbrusila!

Rada Manojlović našla se na žestokom udaru mnogih tviteraša nakon što su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi kako su njen bakšiš sa jednog privatnog slavlja s poda skupljali metlom!

Pjevačica je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, pa se u komentarima obrušila na one koji su je napali, tvrdeći da nije uradila ništa loše.

- Jedna jako vesela svadba ahahah i najluđa mlada - napisala je Rada na Tviteru ispod snimka, što je izazvalo haos, pa su je mnogi kritikovali.


- Prvo pomislim iz više tvojih tvitova da si izuzetno normalna, pristojna, stabilna osoba. Onda izbaciš ovakav malograđanski video, gdje se pare skupljaju đubrovnikom, pi.a po sirotinji, bez imalo skromnosti, već samo bahato i bezobrazno. I još hvališ - komentarisao je jedan tviteraš.

Odmah je uslijedio odgovor pjevačice.


- Da li znate da se bakšiš daje muzici? Šta vam je? To je moj posao. Ovo je smiješna i spontana situacija. Mislim da je mnogo bahatije što političari i posebno političarke otvoreno pi.aju po sirotinji. Nose stajlinge od 30.000 eura, piju vino od 8.000 eura, ali iz budžeta koje plaća ta ista sirotinja - počela je Rada, pa nastavila:


- Jesam li ja ovo ukrala? Ne mogu da vjerujem dokle ćete više prozivati pjevače koji su milion besplatnih humanitarnih koncerata odradili, ne zna se koliko su uplatili za liječenje bolesnih... Šta su uplatile Zorana, Danica, Darija? Mi ovo sve vratimo narodu. Šta vam političari vrate? Šta su vam dali? Osim što su napravili narod na sirotinju - odgovorila je Manojlovićeva na komentare pratilaca da je ružno što je tako sakupljala novac.


Rada je potom napisala još jedan tvit u kojem je oplela po Zorani Mihajlović, bivšoj ministarki.

- Ne smije Zoranica da mi nema za tašnu od 10.000 eura. Moram da popunim budžet za to - rekla je Rada.

Podsjetimo, Rada je pjevala na jednoj svadbi u Beogradu, gdje su gosti bacali bakšiš na pod. Onda je neko donio metlu i đubrovnik i sakupio novčanice, pa ih je Manojlovićeva uzela u ruke.

.

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.