x

Pomirili se, izašli u provod i šokirali sve: Nadežda i Toma ponovo zajedno, mjesec dana od brutalne tuče!

Učesnici Zadruge Nadežda Biljić i Toma Panić pomirili su se i pojavili na rođendanu televizije Pink. Njih dvoje su riješili jedno drugom da daju šansu nakon saznanja da će postati roditelji, a ovo je ujedno i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje poslije nasilja koje je model izvršio nad pjevačicom.

Incident između Tome i Nadežde desio se prije mjesec dana, poslije njenog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita". Narednog dana Nadežda je išla krvava u stanicu kako bi prijavila Tomu, a glas protiv Panića su digle i brojne poznate ličnosti.

Toma se tada branio riječima da ga je Nadežda gađala flašom i da je tako došlo do sukoba, a Biljićeva je izjavila da nikada neće oprostiti modelu što je podigao ruku na nju.

Ipak, mišljenje je vjerovatno promijenila i to nakon što je saznala da je trudna sa Panićem, što je takođe iznenadilo javnost. Pjevačica je očigledno spremna da započne novi život, a o pomirenju sa Panićem, nedavno je izjavila:


- Desila se ta priča sa Tomom... Šta će biti sa nama, ne znam. Malo smo napravili famu i on i ja. Ja sam tu dramila, kao da je ne znam šta uradio. Prenaglili smo, jer smo dva ista karaktera. Udario tuk na luk, niko nije htio da popusti, ja sam na kraju odlučila da popustim. Čuli smo se, ako se on ne slaže sa imenom za dijete, onda nema veze. Obavili smo zreo razgovor. Priželjkujem da dobijem kćerku, ali pošto priželjkujem dobiću dječaka. Danas sam Tomi rekla ime, on mi je rekao: "Samo ti maštaj". Rekla sam da hoću da se dijete zove Kosta, ljubi ga majka, biće košarkaš. Majka je bila sa mnom u stanu kada sam uradila test, tata nije bio ljut, bio je više zabrinut - rekla je Nadežda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.