x

ne zamjera joj

Pomogla sam Dari i opet bih, sve joj je na obraz: Karleuša progovorila o prekidu prijateljstva s Darom Bubamarom!

Jelena Karleuša se nakon konferencije za medije povodom njenog spektakularnog nastupa za doček Nove 2023. godine, dotakla i svog odnosa sa koleginicom Darom Bubamarom, za koji mnogi tvrde da je u posljednje vrijeme jako narušen.

Iako su mnogi očekivali suprotno, JK je u krajnje pomirljivom i staloženom tonu istakla da Bubamari ništa ne zamjera. Ona je ispričala i da je Dari pomogla kada joj je bilo jako teško u životu i da za tim uopšte ne žali.


- Ja Dari ne mogu da zabranim, ni sa kim će ona da se druži, niti šta će da radi. Ona je odrasla žena. Njoj to ide i na ime, i na obraz, i na čast šta radi. Neću da joj zamjeram, niti da je prevaspitavam. Ona ima pravo da se ponaša prema drugima kako misli da treba. Ja sam bila na njenom koncertu, svim silama sam se trudila maksimalno da joj pomognem. Ona je tada bila u jednoj životnoj ne baš sjajnoj situaciji. Pomogla sam joj od srca i ljudski. I opet bih. I ne samo njoj, već i svakom kolegi. Ne tražim ništa zauzvrat, niti ja branim bilo kome da se druži sa nekim, zato što sam ja, na primjer, nešto nekom učinila. Naprotiv, onda to ne bi bilo fer. Pustite Daru, nek živi i nek radi kako ona misli da treba - rekla je medijima poslije konferencije JK.


Podsjetimo, Jelena je istakla da postoje kolege sa kojima je u dobrim odnosima, ali da su pjevačice jako sujetne kada su u pitanju druženja na estradi.

- U jako dobrim odnosima sam sa Natašom Bekvalac i Milicom Pavlović. Ako pucaš na ovo što je uradila Dara Bubamara, to je njena stvar, njen izbor, njena odluka. I prosto ide njoj na čast i obraz. Pjevačice su jako sujetne, zaključno sa mnom i jako su osjetljive na te odnose i kad se jedna druži sa drugom, to je ljubomora kao da smo u vezi i braku. Ali ja moram da kažem da ja nisam znala da će Seka Aleksić nastupati na toj proslavi. Dugo je nisam vidjela uživo i mogu da kažem da mnogo ljepše i mršavije izgleda uživo nego na slikama. I mnogo je lijepa žena - rekla je JK.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.